BLAŽKA KOPAČ ŽUPANC

Organizatorka dogodkov z več kot desetletno uspešno samostojno kariero in izvedbo več kot 370 porok in drugih dogodkov.

 

Ustanoviteljica in lastnica agencije za butične dogodke Infinity Events​.

 

Ustanoviteljica Infinity Akademije za organizatorje porok in dogodkov.

Svetovalka na področju posla v poročni branži.

Blažka je uspešna in izkušena organizatorka porok in butičnih dogodkov. Svojo poklicno pot je začela kot novinarka, nato pa jo je želja po pozitivnem delovnem okolju popeljala v organizacijo dogodkov. Vzljubila je predvsem organizacijo osebnih dogodkov - porok, zarok in obletnic na butičnem nivoju. Njene stranke jo opišejo kot izredno profesionalno, predano, kreativno in srčno osebo, ki se za popoln poročni dan potrudi, kot da bi bil njen. Rada deli srečo in znanje, zato se je odločila, da svoje bogate izkušnje in znanje prenese na nove generacije poročnih načrtovalcev. 

TJAŠA LENARDIČ

je digitalna strateginja in vodja blagovne znamke Zaobljuba, pod katero deluje vodilni slovenski poročni portal in poročna revija. Poleg vodenja projekta Zaobljuba, ki je prejel števile nagradne s strani oglaševalske in podjetniške stroke, snuje komunikacijske strategije tudi za druge priznane blagovne znamke.

TINA KOCIPER

se več kot 10 let ukvarja s spodbujanjem podjetništva in svetovanjem podjetnikom pri razvoju poslovnih idej. Izvedla je več kot 50 podjetniških delavnic. Je članica komisij za ocenjevanje najboljših poslovnih idej, avtorica strokovnih in znanstvenih člankov, kolumnistka na temo podjetništva v Financah. Zaposlena je kot višja predavateljica pri predmetih Podjetništvo in Projektni management v turizmu na Univerzi na Primorskem. 

 

METKA SPORIŠ

je pod blagovno znamko Sanjski šopek s cvetličnimi kreacijami razveselila že mnogo slovenskih kot tudi tujih poročnih parov. Nenehno raziskuje in sledi tujim modnim trendom na področju poročne floristike in floristike za posebne priložnosti. Pare spodbuja k drznosti, zna prisluhniti željam ter na podlagi znanja in izkušenj ustvari sanjske cvetlične dekoracije.

MILOŠ HORVAT

je pionir slovenske poročne fotografije. Brezčasne poročne foto zgodbe ustvarja že zadnjih 15 let in ostaja eden najbolj  zaželenih poročnih fotografov. Njegov izjemen in značilen slog ga je ponesel daleč preko meja naše dežele, kjer je skozi svoj objektiv spoznaval pisane poročne običaje mnogih svetovnih kultur. 

NINA KOGOVŠEK

je oblikovalka poročnih tiskovin za vse okuse in lastnica znamke Finimini. Šest let je uspešno delovala kot poročna organizatorka, kar ji je omogočilo vpogled v želje, sanje in pričakovanja preko 100 različnih parov. Tudi zato precej dobro razume pričakovanja naročnikov in jim lažje postreže z marsikatero inovativno idejo, ki še polepšajo njihov poročni dan. 

 

JANINA PERKO

je lastnica poročnega salona Sanjska obleka v Kamniku. Zaljubljena v svoje delo, prijazna, delovna in prava perfekcionistka, s skoraj 10 letnimi izkušnjami na področju poročne in svečane mode. Razume trende in raznovrsten okus nevest, zato v njenem salonu najdemo od preprostih, vintage oblek pa vse do oblek najprestižnješih poročnih znamk in kreatorjev.  

ANA GREGORIČ

Fotografinja Ana Gregorič je zaključila študij na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, kjer je prejela nagrado za posebne umetniške dosežke. Kot fotograf je v nenehnem iskanju popolne svetlobe. Uživa, ko jo vaše zgodbe popeljejo v drugi svet in rada jih deli z vami skozi fotografijo. Za svoje izjemno delo, je prejela tudi več mednarodnih nagrad.

YULIA SHMIDT

je že več kot 11 let lastnica agencije Interus Wedding & Events, katera se ukvarja z organizacijo porok in izletov v Sloveniji za tujce in porok v tujini za slovenske pare.
Je vodja mednarodnega izobraževalnega centra za razvoj poročnega posla – Wedding Alchemy in avtorica izobraževalnega programa »Organizator porok v tujini«, »Sistem poročnega posla« in »Unikatnega trgovskega predloga«.

 

APOLONIJA STREHAR

Je lastnica priznane cvetličarne Omers v Domžalah. Z dekoracijo porok in dogodkov se ukvarja že več kot 15 let. Zna in želi se popolnoma prilagoditi strankam, njihovim željam in stilu poroke. Redno sledi trendom in tako zadosti željam najbolj petičnih strank, kot tudi tistih, ki želijo preprostejše dekoracije. 

MARTINA VRHOVNIK

je priznana slovenska umetnica ličenja, predavateljica, učiteljica plesa in lastnica blagovne znamke T spot. Kot vizažistka se je v svoji 20 letni karieri uveljavila na področju mode, gledališča ter televizije pri nas in v tujini. Predvsem pa je z natančnostjo svojih čopičev ter izrednim občutkom za estetiko osrečila že na stotine nevest po celem svetu.

ALENA MILKOVIČ

je poročna videografinja, umetnica z izkušnjami, znanjem in globoko strastjo do filmov ter glasbe. Blagovna znamka Fragments Collection je njen način pripovedovanja unikatnih
zgodb skozi premikajočo se sliko. Unikaten način, fokusiran na tisto, kar je na poročni dan najlepše - ljubezen in čustva. 

IRINA KYSSELEF

je ustvarjalka pričesk za posebne priložnosti, kamor najpogosteje sodijo poroke. Zahtevne in obstojne pričeske ji niso neznanka, saj je svojo pot začela s plesnimi (vintage) frizurami. Zaradi izostrenega občutka za estetiko in dolgoletnih izkušenj ustvarjanja zelo različnih stilov pričesk lahko zadovolji različne okuse.

TOMAŽ LEBEN

je diplomiran organizator v turizmu, zaposlen na Biotehniškem izobraževalnem centru Ljubljana, Center kulinarike in turizma KULT316 kot vodja enote. Pred prihodom v šolstvo je 10 let deloval v Union hotelih d.d., na začetku kot študent, kasneje kot vodja banketov in v zadnjem obdobju kot vodja gostinstva. Praktične izkušnje je nabiral tudi v drugih hotelih v Sloveniji, Nemčiji, Švici in Grčiji. 

EMA ZUPAN

je sladka kreatorka prelestno lepih in nebeško dobrih tort in slaščic pod blagovno znamko Emazing creations. Njena strast so slavnostna peciva in poročne torte. Vsaka govori drugačno zgodbo, vsaka ima svoj unikaten pečat in vsaka je narejena le iz najboljših sestavin in veliko ljubezni do dela. Še raje pa ustvarja sladke kotičke, kjer združi torto in nadvse okusne moderne slaščice, ki so prava paša za oči. 

NIKA MOČNIK 

lastnica agencije za organizacijo dogodkov Eventnika, ki je svojo podjetniško pot začela kot organizatorka porok, potem pa se odločila posvetiti poslovnim dogodkom. Obožuje dobre izzive in rada organizira dogodke na nenavadnih lokacijah. Je srčna predavateljica in mentorica mladim podjetnicam.

nika močnik.jpg

ALEKS IN IRENA KUS

Sta zakonca in priznana poročna fotografa pri nas in v tujini. Imata zelo poseben, značilen slog in sta mojstra pripovedovanja zgodb skozi fotografijo. Lovita neponovljive trenutke ter pred detajli poročnega dne dajeta prednost čustvom in spontanim trenutkom. Svoje znanje in izkušnje tudi predajata naprej novim generacijam profesionalnih poročnih fotografov.