Please reload

Recent Posts

Organizacija porok je čisto prava služba!

January 17, 2018

1/2
Please reload

Featured Posts

Poročni navdih v Logarski dolini

 

Naj bo teorija še tako dobro podana, nič ne pomeni, če je ne znamo spraviti v prakso. Zato je najpomembnejši del Infinity akademije za organizatorje porok zaključni projekt, kjer vse slišane in osvojene informacije preverimo na terenu.

 

 

Udeleženke akademije so dobile velik izziv - organizirati inspiracijsko poročno zgodbo - navidezno poroko, ki pa vsebuje vse elemente prave poroke. 

 

Ker je najpomembnejša veščina poročnega organizatorja, da zna delati v ekipi, so se morala dekleta razdeliti v skupine po tri ali štiri, se uskladiti glede stila, teme in lokacije projekta ter pripraviti tako dober koncept, s katerim so pridobile zaupanje vrhunskih poročnih ponudnikov, katere so povabile k sodelovanju. 

 

 

Tjaša Intihar, Kristina Drobnič in Lucija Rovtar so se povezale na podlagi poročnega stila. Hitro so si bile enotne, da želijo uprizoriti poroko v naravi. Skupaj smo izbrale dih jemajočo lokacijo ob hotelu Plesnik v Logarski dolini. Želele so se predstaviti z vintage stilom, ker je pri nas še vedno zelo priljubljen in zelo pristoji izbrani lokaciji. Ker pa sem udeleženke ves čas spodbujala h kreativnosti, smo na mentorskih sestankih skupaj zasnovali stilski koncept, ki prinese svež pridih v klasičen vinage stil. 

 

Poglej si poročno pravljico v Logarski dolini skozi oči vrhunskih poročnih fotografov Anžeta in Romine - Aluna weddings ter video G-production Gašperja Jakšeta. 

 

 

Majhni detajli naredijo veliko zgodbo. Tjaša, Lucija in Kristina so želele predstaviti tako zaročno kot poročno zgodbo v objemu prečudovite narave. 

 

 

Nina, oblikovalka tiskovin Finimini dizajni, je piko na "i" dodala z romantičnim napisom na gugalnici, ki je krasila mogočno logarsko drevo.

 


Najlepše zaroke se zgodijo v tistih nepričakovanih, presenetljivih trenutkih življenja, ki jemljejo dih in se bodočim mladoporočencem za vedno vtisnejo v spomin.
 

 

Fotografije velikokrat povejo več kot tisoč besed. Fotografoma Anžetu in Romini je uspelo ujeti trenutek brezčasnosti, ki bo paru za vedno ostal za spomin.

 

 

Srce se rado vrača tja, kjer čustva obudijo spomini. Zgodba dveh src, ki sta se poročila tam, kjer sta se zaljubila in zaročila. 

 


Svoje bogato znanje in izkušnje s kreiranjem poročnih pričesk je pokazala frizerka Katja, naravno lepoto nevestinega obraza pa je poudarila vizažistka Stanka za Carpus Makeup Center.