Poročni navdih v Logarski dolini

Naj bo teorija še tako dobro podana, nič ne pomeni, če je ne znamo spraviti v prakso. Zato je najpomembnejši del Infinity akademije za organizatorje porok zaključni projekt, kjer vse slišane in osvojene informacije preverimo na terenu.

Udeleženke akademije so dobile velik izziv - organizirati inspiracijsko poročno zgodbo - navidezno poroko, ki pa vsebuje vse elemente prave poroke.

Ker je najpomembnejša veščina poročnega organizatorja, da zna delati v ekipi, so se morala dekleta razdeliti v skupine po tri ali štiri, se uskladiti glede stila, teme in lokacije projekta ter pripraviti tako dober koncept, s katerim so pridobile zaupanje vrhunskih poročnih ponudnikov, katere so povabile k sodelovanju.

Tjaša Intihar, Kristina Drobnič in Lucija Rovtar so se povezale na podlagi poročnega stila. Hitro so si bile enotne, da želijo uprizoriti poroko v naravi. Skupaj smo izbrale dih jemajočo lokacijo ob hotelu Plesnik v Logarski dolini. Želele so se predstaviti z vintage stilom, ker je pri nas še vedno zelo priljubljen in zelo pristoji izbrani lokaciji. Ker pa sem udeleženke ves čas spodbujala h kreativnosti, smo na mentorskih sestankih skupaj zasnovali stilski koncept, ki prinese svež pridih v klasičen vinage stil.

Poglej si poročno pravljico v Logarski dolini skozi oči vrhunskih poročnih fotografov Anžeta in Romine - Aluna weddings ter video G-production Gašperja Jakšeta.

Majhni detajli naredijo veliko zgodbo. Tjaša, Lucija in Kristina so želele predstaviti tako zaročno kot poročno zgodbo v objemu prečudovite narave.

Nina, oblikovalka tiskovin Finimini dizajni, je piko na "i" dodala z romantičnim napisom na gugalnici, ki je krasila mogočno logarsko drevo.

Najlepše zaroke se zgodijo v tistih nepričakovanih, presenetljivih trenutkih življenja, ki jemljejo dih in se bodočim mladoporočencem za vedno vtisnejo v spomin.

Fotografije velikokrat povejo več kot tisoč besed. Fotografoma Anžetu in Romini je uspelo ujeti trenutek brezčasnosti, ki bo paru za vedno ostal za spomin.

Srce se rado vrača tja, kjer čustva obudijo spomini. Zgodba dveh src, ki sta se poročila tam, kjer sta se zaljubila in zaročila.

Svoje bogato znanje in izkušnje s kreiranjem poročnih pričesk je pokazala frizerka Katja, naravno lepoto nevestinega obraza pa je poudarila vizažistka Stanka za Carpus Makeup Center.

Poročni salon Krinolina nas je navdušil s poročno obleko, ki je kar žarela od čudovitih spomladanskih barv.

Za moško opravo so poskrbeli Ona on. Lesen metuljček, naramnice in barvno usklajeni čevlji so se lepo skladali z vintage stilom poroke, ki so si ga zamislila dekleta.

Nežno pastelne barve cvetja, ki ga je priskrbela Cvetličarna Omers, se je zlila z naravno okolico pod slapom Palenk, kjer se je dogajal obred.

Dostop do elektrike je pri obredih v naravi velikokrat omejen. Tega so se zavedale tudi naše punce in s pomočjo zvočnika Coufer, ki ga je izdelal Miloš Horvat, poskrbele za glasbeno spremljavo ter čarobno vzdušje pri obredu.

Klasične oblike poročnih šopkov danes vedno pogosteje zamenjujejo drugačni in malo bolj neobičajni šopki. Šopek v obliki venčka je bil zanimiv, priročen dodatek, ki je popestril nevestin izgled.

Sinček je bil prava mala zvezdica poročnega dne.

Z rustikalno okolico se je čudovito zlil zvonček ljubezni, s katerim so svatje lahko priklicali poljub neveste in ženina.

Namesto klasičnih pladnjev so dekleta za postrežbo penine izbrale kar lestev. Prikupna ideja, ki je popestrila dogajanje in pogostitev svatov.

Strežno osebje Hotela Plesnik je z nasmehom in veseljem pogostilo naš pravkar poročeni par.

Ema, kreatorica Emazing creations poročnih slaščic je pripravila prav posebno sladko presenečenje. Kraljica sladke mize je bila dvonadstropna poročna torta, dopolnili pa so jo tematsko obarvani krofki.

Dan v Logarski dolini s Tjašo, Kristino in Lucijo je bila nadvse prijeten. K sodelovanju so povabile izvrstno ekipo in cel dogodek je potekal po planu in v veselem ter sproščenem vzdušju. Vzpostavile so res lepo sodelovanje in zelo korektno vodile celoten projekt. Naj dodam še to, da so celoten dogodek organizirale v pičlih dveh tednih.

Iznajdljivost, ki odlikuje bodočo organizatorko porok, je Lucija združila s svojim ustvarjalnim cvetličarskim znanjem. Ročno zvezeni venčki so krasili poročne mize, ki so tako dobile poseben in unikaten pečat.

Zanimivo idejo so dekleta predstavile tudi z imenskimi karticami, ki so jih zataknile kar za pribor. Tako so vsi svatje zagotovo našli svoj sedež še preden so si privoščili poročno večerjo.

Vintage obarvana poroka je bila stilsko dobro dovršena in se je tekom poročnega dne lepo razvijala. Tema se je nadgrajevala od zaročne gugalnice k obredu, sladkemu kotičku, vse do poročnih miz.