Poročni navdih v Logarski dolini

Naj bo teorija še tako dobro podana, nič ne pomeni, če je ne znamo spraviti v prakso. Zato je najpomembnejši del Infinity akademije za organizatorje porok zaključni projekt, kjer vse slišane in osvojene informacije preverimo na terenu.

Udeleženke akademije so dobile velik izziv - organizirati inspiracijsko poročno zgodbo - navidezno poroko, ki pa vsebuje vse elemente prave poroke.

Ker je najpomembnejša veščina poročnega organizatorja, da zna delati v ekipi, so se morala dekleta razdeliti v skupine po tri ali štiri, se uskladiti glede stila, teme in lokacije projekta ter pripraviti tako dober koncept, s katerim so pridobile zaupanje vrhunskih poročnih ponudnikov, katere so povabile k sodelovanju.

Tjaša Intihar, Kristina Drobnič in Lucija Rovtar so se povezale na podlagi poročnega stila. Hitro so si bile enotne, da želijo uprizoriti poroko v naravi. Skupaj smo izbrale dih jemajočo lokacijo ob hotelu Plesnik v Logarski dolini. Želele so se predstaviti z vintage stilom, ker je pri nas še vedno zelo priljubljen in zelo pristoji izbrani lokaciji. Ker pa sem udeleženke ves čas spodbujala h kreativnosti, smo na mentorskih sestankih skupaj zasnovali stilski koncept, ki prinese svež pridih v klasičen vinage stil.

Poglej si poročno pravljico v Logarski dolini skozi oči vrhunskih poročnih fotografov Anžeta in Romine - Aluna weddings ter video G-production Gašperja Jakšeta.

Majhni detajli naredijo veliko zgodbo. Tjaša, Lucija in Kristina so želele predstaviti tako zaročno kot poročno zgodbo v objemu prečudovite narave.

Nina, oblikovalka tiskovin Finimini dizajni, je piko na "i" dodala z romantičnim napisom na gugalnici, ki je krasila mogočno logarsko drevo.

Najlepše zaroke se zgodijo v tistih nepričakovanih, presenetljivih trenutkih življenja, ki jemljejo dih in se bodočim mladoporočencem za vedno vtisnejo v spomin.

Fotografije velikokrat povejo več kot tisoč besed. Fotografoma Anžetu in Romini je uspelo ujeti trenutek brezčasnosti, ki bo paru za vedno ostal za spomin.

Srce se rado vrača tja, kjer čustva obudijo spomini. Zgodba dveh src, ki sta se poročila tam, kjer sta se zaljubila in zaročila.

Svoje bogato znanje in izkušnje s kreiranjem poročnih pričesk je pokazala frizerka Katja, naravno lepoto nevestinega obraza pa je poudarila vizažistka Stanka za Carpus Makeup Center.

Poročni salon Krinolina nas je navdušil s poročno obleko, ki je kar žarela od čudovitih spomladanskih barv.

Za moško opravo so poskrbeli Ona on. Lesen metuljček, naramnice in barvno usklajeni čevlji so se lepo skladali z vintage stilom poroke, ki so si ga zamislila dekleta.

Nežno pastelne barve cvetja, ki ga je priskrbela Cvetličarna Omers, se je zlila z naravno okolico pod slapom Palenk, kjer se je dogajal obred.

Dostop do elektrike je pri obredih v naravi velikokrat omejen. Tega so se zavedale tudi naše punce in s pomočjo zvočnika Coufer, ki ga je izdelal Miloš Horvat, poskrbele za glasbeno spremljavo ter čarobno vzdušje pri obredu.

Klasične oblike poročnih šopkov danes vedno pogosteje zamenjujejo drugačni in malo bolj neobičajni šopki. Šopek v obliki venčka je bil zanimiv, priročen dodatek, ki je popestril nevestin izgled.

Sinček je bil prava mala zvezdica poročnega dne.

Z rustikalno okolico se je čudovito zlil zvonček ljubezni, s katerim so svatje lahko priklicali poljub neveste in ženina.

Namesto klasičnih pladnjev so dekleta za postrežbo penine izbrale kar lestev. Prikupna ideja, ki je popestrila dogajanje in pogostitev svatov.

Strežno osebje Hotela Plesnik je z nasmehom in veseljem pogostilo naš pravkar poročeni par.

Ema, kreatorica Emazing creations poročnih slaščic je pripravila prav posebno sladko presenečenje. Kraljica sladke mize je bila dvonadstropna poročna torta, dopolnili pa so jo tematsko obarvani krofki.

Dan v Logarski dolini s Tjašo, Kristino in Lucijo je bila nadvse prijeten. K sodelovanju so povabile izvrstno ekipo in cel dogodek je potekal po planu in v veselem ter sproščenem vzdušju. Vzpostavile so res lepo sodelovanje in zelo korektno vodile celoten projekt. Naj dodam še to, da so celoten dogodek organizirale v pičlih dveh tednih.

Iznajdljivost, ki odlikuje bodočo organizatorko porok, je Lucija združila s svojim ustvarjalnim cvetličarskim znanjem. Ročno zvezeni venčki so krasili poročne mize, ki so tako dobile poseben in unikaten pečat.

Zanimivo idejo so dekleta predstavile tudi z imenskimi karticami, ki so jih zataknile kar za pribor. Tako so vsi svatje zagotovo našli svoj sedež še preden so si privoščili poročno večerjo.

Vintage obarvana poroka je bila stilsko dobro dovršena in se je tekom poročnega dne lepo razvijala. Tema se je nadgrajevala od zaročne gugalnice k obredu, sladkemu kotičku, vse do poročnih miz.

Skozi oči treh organizatork Tjaše, Lucije in Kristine:

"V ekipo so se združila tri preprosta dekleta, ki so hotela prikazati poroko polno prisrčnih novosti, predvsem pa prikazati čustva. Za stil smo si izbrale romantično rustiko. Da je to prišlo do izraza, je bila Logarska dolina kot nalašč za nas in naš stil poroke. Uporabile smo pristnost okolice Hotela Plesnik, prikazale zaroko pod mogočno lipo in poroko pri slapu Palenk. V tako kratkem času organizirati pravo navidezno pravljico pa smo se morale kar dobro organizirati.

Pred samim začetkom našega organiziranja poroke smo se zmenile eno stvar... gremo na dinamiko, sproščeno vzdušje, inovativnost in pristnost. Ničesar nismo pustile naključju, vse je imelo svoj namen. Vesele smo bile, ker smo tako sestavile super ekipo na edinstveni lokaciji, kot je Hotel Plesnik v Logarski dolini.

Organiziranje poroke nam je prineslo življenjsko izkušnjo, predvsem pa nauk:

Da je potrebo delati s trezno glavo, polno domišljije in inovativnih stvari in da samo super posamezniki lahko sestavijo super ekipo, ki ima lahko super rezultat.

Hvala vsem, kateri ste bili pripravljeni sodelovati z nami, bilo nam je v čast."

Projekt ne bi uspel brez izvrstne ekipe poročnih ponudnikov:

Hotel Plesnik, kjer so nas zelo toplo sprejeli, nas pogostili in z veliko dobre volje ustregli vsem željam in idejam.

Aluna Weddings - Romina in Anže sta poskrbela za vrhunske fotografije in prijetno družbo.

G-production Gašper Jakše je nesebično ždel v prtljažniku vozečega avtomobila, da je dobil izvrstne posnetke, katere si lahko ogledaš v zgorjem videu.

Cvetličarna Omers - Apolonija Strehar, najlepša hvala za prelepo cvetje in dekoracijo. Poročni salon Krinolina, hvala ker ste nas prijazno uslišali in nam posodili popolno obleko za koncept poroke v naravi. Ona On - Hvala za oblačila za prosti čas in ženinovo obleko Finimini dizajni - Nina Kogovšek - najlepša hvala za poln prtljažnik tiskovin in zabavnih lesenih napisov

Emazing creations - Ema Zupan vedno prekosi samo sebe in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Hvala za prelepo torto! Stanka Simič za Carpus Makeup Center je zaslužna za vilinski videz "neveste" Katje. Katja Mahne je mojstrica umetelnih poročnih frizur, tudi v ekstremnih razmerah (beri v pol ure, ker kaže na dež) s smislom za humor in sproščeno energijo. Coufer zvočnik by Milos Horvat nam je dvigal razpoloženje med ustvarjanjem te poročne pravljice, nato pa polepšal izkušnjo poročnega obreda ob slapu Palenk.

Zaobljuba - Tjaša Lenardič hvala za medijsko, organizacijsko ter moralno podporo pri zaključnih projektih naše akademije.

Vsem se srčno in najlepše zahvaljujemo!

Featured Posts