Poročna inspiracija na Gradu Tabor Laško

Grad Tabor Laško je poročna lokacija s čudovitim razgledom, vrhunsko kulinariko in toplim sprejemom. Brez dvoma sodi med top deset poročnih lokacij v Sloveniji in zato smo ga izbrali za eno od lokacij za uprizoritev inspiracijske poročne zgodbe, katero so, kot zaključni projekt pripravile udeleženke naše akademije za organizatorje porok, v sodelovanju s portalom Zaobljuba.si. 

 

 

Inspiracijska zgodba pomeni ustvarjanje nekaj novega, nečesa kar še nismo videli. Zato so Tina Urdih, Špela Kralj in Nina Mičič navdih poiskale v zgodbi neveste balerine, ki obožuje klasično baletno zgodbo Don Quixote. Vnesti španski pridih na grad Laško je lahko zahtevna naloga. Poglej si kako jim je uspelo. 

 

 

Popeljali smo se v svet Don Quixote-a, popotniškega viteza, ki je skupaj s preprosto baletko uprizoril sanje vsake majhne deklice. No ja, ne čisto vsake. Ogromno deklic namreč sanja o tem, da bi bile primabalerine, ki bi na konicah prstov plesale po slavnih odrih sveta.

 

 

Primabalerina, ki smo jo spoznali na Pavusu, pa je sanjala o lepi in romantični poroki. Kako zelo si je želela nositi belo nevestino obleko in lepe čeveljčke, ki bi jih obula prav za to priložnost!

 

 

Imela bi svečano poročno frizuro in šopek, zvezen iz njenega najljubšega cvetja!

 

 

Najbolj na svetu pa bi si želela izreči usodni “DA” princu svojih sanj.

 

 

Na poročno fotografiranje bi se odpeljala v udobnem in prijetnem starodobniku.

 

 

Na fotografiranju pa skupaj s svojim novopečenim možem, ki ji vedno stoji ob strani, pokazala baletni značaj.

 

 

Skupaj s svojimi najdražjimi bi se poveselila in nazdravila srečnim trenutkom.

 

 

Sedela bi za bogato okrašeno poročno mizo.

 

 

Ter se razvajala z izbranimi vini, vrhunskimi jedmi in bogato obloženo sladko mizo.