Glamurozna poroka v Rogaški Slatini

 

​Brez dvoma tudi med slovenskimi pari najdemo takšne, ki si želijo glamurozno poroko. In prav za njih so udeleženke naše akademije Maruška Kenig, Barbara Potokar in Ajda Šifrer zasnovale poročni navdih v Rogaški Slatini. 

 

 

Barbara, Maruška in Ajda so zaorale ledino zaključnih projektov naše akademije. Izbrale so si prvi razpisan datum in celotno poročno pravljico zorganizirale v pičlih dveh tednih.

 

 

Njihov idejni koncept poroke je bil tako zanimiv, da so uspele k sodelovanju privabiti zelo atraktivno ekipo »igralcev«. Nevesto je uprizorila prelepa balerina Ana Klašnja, ženina pa njen plesni partner Lukas Zuschlag. Kot družice in svati so se jima pridružili soplesalci iz baletnega ansambla Ljubljanske Opere. Vsi so namreč tudi soplesalci oziroma sodelavci naše študentke Barbare, ki nekoč po koncu svoje plesne kariere razmišlja o karieri organizatorke dogodkov.

 

 

Del poročne zgodbe so bili tudi vrhunski izvajalci poročnih storitev. 

 

 

V Sava hotelu Rogaška Slatina razumejo petične goste in jih znajo razvajati. Zasebni wellness v sklopu apartmaja za mladoporočenca je odlična priložnost za predporočno zabavo ženina in njegovih prijateljev ali neveste in njenih družic. ​

 

 

Sobe hotela so prostorne, svetle in lepo urejene. Kot nalašč za druženje z najbližjimi in pripravo na poročni obred.

 

 

»Nevesta« Ana Klašnja je, kot se za glamurozno nevesto spodobi, žarela v moderni poročni kreaciji modne kreatorke Julie Vino iz poročnega salona Sanjska obleka. 

 

 

Anino naravno lepoto je z naravnim make-upom poudarila ena najboljših slovenskih vizažistk Martina Vrhovnik, za njeno frizuro pa je poskrbela kreatorka slavnostnih frizur Irina Kysselef.

 

 

Žlahtne orhideje so vedno prava izbira za glamurozno poročno dekoracijo. Za cvetje in dekor so prijazno poskrbeli v cvetličarni Omers Domžale, dekleta pa so postavitev dekoracije na lokaciji izvedle same. 

 

 

Zelo lepo ju je na svoje slikarsko platno ujel Brane Praznik.

 

 

Glamurozno poroko naredijo drobni detajli, ki pa morajo biti primerni izbranemu okusu glamuroznih nevest. Prevoz z limuzino, dragocen kristal iz Rogaške, posipanje po obredu s kristalčki namesto z rižem, prstani in nakit iz Zlatarne Celje, izbrana penina Jeruzalem ter vrhunska kulinarika restavracije Kaiser.