Glamurozna poroka v Rogaški Slatini

​Brez dvoma tudi med slovenskimi pari najdemo takšne, ki si želijo glamurozno poroko. In prav za njih so udeleženke naše akademije Maruška Kenig, Barbara Potokar in Ajda Šifrer zasnovale poročni navdih v Rogaški Slatini.

Barbara, Maruška in Ajda so zaorale ledino zaključnih projektov naše akademije. Izbrale so si prvi razpisan datum in celotno poročno pravljico zorganizirale v pičlih dveh tednih.

Njihov idejni koncept poroke je bil tako zanimiv, da so uspele k sodelovanju privabiti zelo atraktivno ekipo »igralcev«. Nevesto je uprizorila prelepa balerina Ana Klašnja, ženina pa njen plesni partner Lukas Zuschlag. Kot družice in svati so se jima pridružili soplesalci iz baletnega ansambla Ljubljanske Opere. Vsi so namreč tudi soplesalci oziroma sodelavci naše študentke Barbare, ki nekoč po koncu svoje plesne kariere razmišlja o karieri organizatorke dogodkov.

Del poročne zgodbe so bili tudi vrhunski izvajalci poročnih storitev.

V Sava hotelu Rogaška Slatina razumejo petične goste in jih znajo razvajati. Zasebni wellness v sklopu apartmaja za mladoporočenca je odlična priložnost za predporočno zabavo ženina in njegovih prijateljev ali neveste in njenih družic. ​

Sobe hotela so prostorne, svetle in lepo urejene. Kot nalašč za druženje z najbližjimi in pripravo na poročni obred.

»Nevesta« Ana Klašnja je, kot se za glamurozno nevesto spodobi, žarela v moderni poročni kreaciji modne kreatorke Julie Vino iz poročnega salona Sanjska obleka.

Anino naravno lepoto je z naravnim make-upom poudarila ena najboljših slovenskih vizažistk Martina Vrhovnik, za njeno frizuro pa je poskrbela kreatorka slavnostnih frizur Irina Kysselef.

Žlahtne orhideje so vedno prava izbira za glamurozno poročno dekoracijo. Za cvetje in dekor so prijazno poskrbeli v cvetličarni Omers Domžale, dekleta pa so postavitev dekoracije na lokaciji izvedle same.

Zelo lepo ju je na svoje slikarsko platno ujel Brane Praznik.

Glamurozno poroko naredijo drobni detajli, ki pa morajo biti primerni izbranemu okusu glamuroznih nevest. Prevoz z limuzino, dragocen kristal iz Rogaške, posipanje po obredu s kristalčki namesto z rižem, prstani in nakit iz Zlatarne Celje, izbrana penina Jeruzalem ter vrhunska kulinarika restavracije Kaiser.

In ne pozabimo na odlično in prelepo poročno torto Pcakes, katero sta mladoporočenca razrezala v soju romantičnih lučk.

Večerno dogajanje ob wellnessu je odlično popestril saksofonist Bojan iz glasbene skupine Nonstop band.

Ekipa organizatork je svoj projekt opisala tako:

"Tematika in stil poroke sta izhajali iz ideje, da Barbara povabi k sodelovanju svoje sodelavce iz SNG Opera in balet Ljubljana. Baletniki pa so tako zelo elegantni, graciozni ljudje, da drugačna tematika kot klasična 'white wedding' ne bi prišla v poštev. Lokacija pa druga kot Rogaška tudi ne, saj je le najboljša lokacija primerna za poroko, ki smo je želele ustvariti.

Naš team se je našel po čistem naključju. Midve z Ajdo sva se vozili z avtobusom in med tem časom zelo produktivno predebatirali predavanja in vtise in se tako zbližali, zato se mi je zdelo z njo sodelovati zelo naravno, Barbara in Ajda pa sta klepetali o poslovnih priložnostih in se zbližali bolj po bodoči poslovni poti. Evo, pa smo team. :)

Ker smo se zbrale ena z odličnim znanjem v računalništvu, ena baletnica z vrhunskimi poznanstvi in ena prodajnica, smo Ajdo zadolžile, da pripravi tabelo, v kateri smo vpisale svoje želje glede poslovnih partnerjev pri projektu in se s skupnimi močmi odločile za najboljše za ta projekt, kar se seveda tudi vidi iz fotografij in videa…torej iz končnega izdelka.

Sodelovanje je bilo odlično, saj smo si delo razdelile in si med sabo na skorajda urni bazi javljale novosti in dosežke.

In iskreno, poleg vsega znanja, izkušenj in idej, ki smo jih pridobile, smo zgradile tudi prijateljstvo, ki nam veliko pomeni."

Dekleta so se projekta lotile z veliko dobre volje in navdušenja, čeprav so si v zelo kratkem času zadale zahtevno nalogo. Mi smo mnenja, da jim je odlično uspelo. Kaj meniš ti?

Foto zgodbo je ustvaril priznani poročni fotograf Samo Rovan, video pa nadarjeni snemalec Nik Čebulec.

Pri glamuroznem projektu v Rogaški Slatini so sodelovali:

Grand Hotel Sava Rogaška, kjer so nas toplo sprejeli in uslišali naše želje.

Samo Rovan, ki je izkušen in večkrat nagrajen poročni fotograf. Nik Čebulec Videography, ki je izvrsten in zelo prilagodljiv videograf.

Ana Klašnja in Lukas Zuschlag, hvala za odlično odigrano vlogo neveste in ženina.

Ekipa ljubljanskih baletnikov, hvala za prilagodljivost in sodelovanje pri projektu. Cvetličarna Omers, hvala za čudovito cvetje in dekoracijo. Martina Vrhovnik, hvala za prekrasne make-upe za nevesto in družice. Irina Kysselef, ki je vrhunska kreatorica ženskih poročnih frizur. Sanjska Obleka, hvala za popoln izgled neveste in njenih družic. SENS, iskrena hvala za obleki ženina in njegovo pričo. Zlatarna Celje, ki je priskrbela čudovite in razkošne poročne prstane. Poročna beležnica, ki je poskrbela za lepe in stilsko usklajene tiskovine. Pcakes, Petra Sodja, ki je umetnica in kreatorica okusnih poročnih slaščic. Vivere trio, hvala za prijetno glasbo ob obredu. Nonstop band, saksofonist Bojan, hvala za dobro žurko pri poročnem slavju. Brane Praznik, hvala za vodenje obreda in umetniške dodatke.

Steklarna Rogaška, hvala za čudovite izdelke.

Zaobljuba.si, hvala za medijsko podporo in pomoč pri izvedbi projektov.

Vsem izvajalcem se iskreno zahvaljujemo za sodelovanje!

Featured Posts