Sanjska poroka v Piranu

Sonce in morje v nas že sama po sebi sprožita občutke sreče in sproščenosti. Ob morju vedno diši po poletju, po zabavi, dopustu, po ljubezni. Zato so morske poroke tako priljubljene med slovenskimi pari.

Ljubezen do morja je združila tudi štiri udeleženke naše akademije, ki so za zaključni izpit morale organizirati poročno inspiracijo. Zadale so si, da v slovenskem obmorskem biseru uprizorijo moderno, minimalistično poročno pravljico.

Pia Lana Malenšek, Maja Repovž, Karin Čemažar in Petra Perpar so se odlično znašle v vlogi organizatork dogodka. Skrbno so načrtovale in vodile ves dan. Odlično so zasnovale obmorsko poročno zgodbo, vključile so mnogo zelo lepih detajlov, pri katerih so jim pomagali partnerji projekta. Vožnja s čolnom ob sončnem zahodu, sladoledne lučke La popsi s penino, vožnja z vespo po ozkih uličicah in romantična večerja ob soju svečk na koncu pomola, le kaj lepšega bi si še lahko zamislili?

Njihov poročni dan v Piranu je bil zelo prijeten in poln vesele, sveže in pozitivne energije. Tako smo ga doživljali mi, odlično pa sta to vzdušje zabeležila tudi vrhunska poročna fotografinja Ana Kete ter produkcijski studio Dinamik.

Poglej si še prelepo foto zgodbo in začuti ljubezen v Piranu tudi ti!

Nevesta je žarela v prekrasni obleki poročnega salona Sanjska obleka.

Organizatorke so si zamislile stil moderne "bele" poroke, s poudarkom na čistini in prosojnosti stekla. Njihovo idejo je nadgradila oblikovalka tiskovin Nina Kogovšek - Finimini dizajni, s poročnimi tiskovinami na pleksi steklu.

Za cvetje in dekoracijo je prijazno poskrbela Cvetličarna Na ovinku.

Za sladko praznovanje ljubezni so tokrat poskrbele kar tri priznane slaščičarske znamke. Sladki kotiček je pripravila Yammy Tammy, poročno torto Emazing creations in slastne sladoledne lučke La popsi.

Skoraj vsaka nevesta išče udobne čeveljce za preobuti, ko petke postanejo neudobne. Uslišali so jih pri podjetju Shuz, kjer delajo te nadvse luštne poročne supergice, ki so zelo primerne za vožnjo z barko.