Please reload

Recent Posts

Organizacija porok je čisto prava služba!

January 17, 2018

1/2
Please reload

Featured Posts

Poroka v ljubljanskem vinogradu

Ne, ni hec! Ljubljana ima svoj vinograd, ki se vse bolj odločno bohoti na grajskem griču. In ker so poroke tako v vinogradih, kot v prestolnici zelo priljubljene, smo trem udeleženkam naše akademije postavili velik izziv. Zasnovati so morale poročno inspiracijo, ki združuje mestno poroko s pridihom žlahtnega podeželja. 

 

Ana Marija Gorenc, Ana Obal in Adrijana Krajnc so našle nekaj novega, nekaj, kar v Ljubljani še nismo videli. Združile so pester mestni utrip in romantiko mirne narave. 

 

Mestni vinograd najdeš na grajskem griču. Je precej sveža pridobitev prestolnice in po našem mnenju zelo simpatična lokacija za intimen poročni obred. Poročno slavje se lahko nadaljuje v katerikoli izmed grajskih dvoran. 

 

Simpatičen par je priprave začel v centru mesta. Ženina in njegovo pričo so uredili pri Ljubljanskem brivcu, nevesto pa v salonu Mič styling. Nevesta je nadela prelepo poročno kreacijo priznane hrvaške modne hiše Envy Room, ženin pa je oblekel obleko znamke Martin Arbanas, prav tako iz Zagreba. Sledil je »prvi pogled« neveste in ženina, ki je bil zelo ganljiv, sploh če vzamemo v obzir, da je šlo za navidezno poroko.