Poročna zgodba v Galeriji okusov

Ljubezen je za vse enaka. V to verjamem in to rada povem naglas. Ko smo na akademiji prišli do predstavitve dela zaključnih projektov (navideznih porok) sem izrazila željo, da se vsaj ena od skupin študentk opogumi in v navdih uprizori istospolno poroko. Uslišale - in še več - presenetile so me Tajda Garmut, Ana Zibelnik in Maja Jecl.

Galerija okusov se nahaja v okolici Žalca. Na poti do te prelepe poročne lokacije, ki je idealna za romantične ali vintage vrtne poroke, se pelješ mimo zelenih nasadov hmelja. Res je, tu je doma pivo in prav pivo ter hmelj sta navdihnila Majo, Ano in Tajdo.

Še bolj kot hmelj in pivo, pa jih je navdihnila ljubezen. Tista, ki nima oblike in koncepta, nima pravil in okvirjev. Tista, ki je za vse enaka. Zato so pripravile pravo presenečenje – namesto ene inspiracijske zgodbe so organizirale kar dve. Poleg tega pa smo bili priča čisto pravi zaroki!

Franci in Žan sta nadvse simpatičen in zaljubljen par. Njuna energija in ljubezen kar sije na vse okrog njiju. Ko sta dobila povabilo k sodelovanju pri ispiracijski poročni zgodbi, je Žan to priložnost izkoristil za resnično in iskreno izpoved ljubezni Franciju. Zaročil ga je! In to na najbolj romantičen način!

Žan je naskrivaj povabil tudi njuni družini in prijatelje, da so se veselili z njima!

Fotografije, katere sta posnela nadarjena mlada fotografa Andraž in Neža, ki delata pod blagovno znamko Happy moments, so polne energije in ljubezni. Oglej si še ta edinstven video KA photografpy:

Maja, Tajda in Ana so si zamislile poročni navdih, ki temelji na iskrenih čustvih ter je podprt z lokalnimi značilnostmi. Izbrale so si pristnost v polnem pomenu besede. In to je šele prva od dveh inspiracijskih zgodb. Jutri objavimo še drugo. Ne zamudi je! :)

Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo vsem partnerjem projekta:

Lokacija: Galerija okusov

Fotografija: Happy moments

Videografija: KA pictures and films

Cvetje in dekoracija: Cvetličarnica

Glasba na poroki: Tea Nagode

Tiskovine: Ana Zibelnik

Makeup: Apolonija Koštomaj

Frizura: Frizerstvo Tea Torta in sladice: Tomaž Tovornik Vrata in gugalnica: Mizarstvo Pečuh

Medijski partner: Zaobljuba.si

Featured Posts