Poročna inspiracija v Galeriji okusov

August 1, 2018

V naši mali deželi najdeš mnogo čudovitih poročnih lokacij, za katere še marsikdo ni slišal. Za dvorcem Novo Celje se tako razprostira prostoren vrt, ki kar kliče po vrtnih lučeh, razpredenih med drevesi ter po vintage kulisi poročnega obreda. Piko na i postavi pravo kulinarično razvajanje v Galeriji okusov in njihova izbrana vinska (in pivska) karta.

 

 

Maja Jecl, Ana Zibelnik in Tajda Garmut so tri udeleženke naše akademije, katerim smo postavili izziv - organizirati inspiracijsko poročno zgodbo na eni izmed slovenskih poročnih lokacij. Dekleta so izziv vzela zelo resno, saj so nam pripravile kar dve poročni zgodbi in eno čisto pravo zaroko presenečenja (klikni, če si zamudil/a včerajšnjo objavo). 

 

Rdeča nit te poročne zgodbe je hmelj in njegov najbolj slaven proizvod - pivo. Hmelj, kot dekoracija, hmelj namesto cvetnih lističev, hmelj kot ornament na tiskovinah. Inovativna in zelo simpatična ideja. 

 

 

 

 

 

 

 

 Prelepe obleke poročnega salona Krinolina. 

 

 

 Poročna prstana zlatarne Lavrenčič. 

Za urejenost ženina, neveste in njenih družic sta profesionalno poskrbeli vizažistka  Apolonija Koštomaj in Frizerstvo Tea. 

 

 

 Poročne tiskovine je izdelala naša študentka Ana Zibelnik kar sama. 

 

 

Dekleta so si zamislile vintage vrtno poroko, za katero so dale pri mizarstvu Pečuh izdelati poročni obok v obliki vrat ter prelepo gugalnico, ki je vrtni poroki dala poseben pečat. Seveda ne gre brez romantičnih vrtnih luči in pa dekoracije ter cvetja, za katero je poskrbela Cvetličarnica. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slasten in privlačen sladki kotiček ter poročno torto je izdelal in postavil Tomaž Tovornik.