Poročna inspiracija v Galeriji okusov

August 1, 2018

V naši mali deželi najdeš mnogo čudovitih poročnih lokacij, za katere še marsikdo ni slišal. Za dvorcem Novo Celje se tako razprostira prostoren vrt, ki kar kliče po vrtnih lučeh, razpredenih med drevesi ter po vintage kulisi poročnega obreda. Piko na i postavi pravo kulinarično razvajanje v Galeriji okusov in njihova izbrana vinska (in pivska) karta.

 

 

Maja Jecl, Ana Zibelnik in Tajda Garmut so tri udeleženke naše akademije, katerim smo postavili izziv - organizirati inspiracijsko poročno zgodbo na eni izmed slovenskih poročnih lokacij. Dekleta so izziv vzela zelo resno, saj so nam pripravile kar dve poročni zgodbi in eno čisto pravo zaroko presenečenja (klikni, če si zamudil/a včerajšnjo objavo). 

 

Rdeča nit te poročne zgodbe je hmelj in njegov najbolj slaven proizvod - pivo. Hmelj, kot dekoracija, hmelj namesto cvetnih lističev, hmelj kot ornament na tiskovinah. Inovativna in zelo simpatična ideja. 

 

 

 

 

 

 

 

 Prelepe obleke poročnega salona Krinolina. 

 

 

 Poročna prstana zlatarne Lavrenčič. 

Za urejenost ženina, neveste in njenih družic sta profesionalno poskrbeli vizažistka  Apolonija Koštomaj in Frizerstvo Tea. 

 

 

 Poročne tiskovine je izdelala naša študentka Ana Zibelnik kar sama. 

 

 

Dekleta so si zamislile vintage vrtno poroko, za katero so dale pri mizarstvu Pečuh izdelati poročni obok v obliki vrat ter prelepo gugalnico, ki je vrtni poroki dala poseben pečat. Seveda ne gre brez romantičnih vrtnih luči in pa dekoracije ter cvetja, za katero je poskrbela Cvetličarnica. 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slasten in privlačen sladki kotiček ter poročno torto je izdelal in postavil Tomaž Tovornik. 

 

 

 

 

 

 

 Galerija okusov nima zaman takšnega imena! Vsak krožnik je umetnina zase. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ana, Tajda in Maja so še vedno polne vtisov, ponosa in zadovoljstva nad njihovo prvo poročno organizacijo. Tako pravijo same:

 

"Težko je opisati naša doživljanja ob takšnem zaključnem projektu v nekaj stavkih. Pomenil nam je več, kot le zaključni izpit, bil nam je v izziv. In me smo našle izziv v predstavitvi lokacije, kot tudi Savinjske regije in zato povezale lokalne sestavine, dobavitelje in podizvajalce ter jih zlile v ljubezen med hmeljem.


Poseben izziv nam je bil pokazati, da je ljubezen tisto, kar poganja svet… ne izbira spola, barva kože, prepričanja… Ljubezen se preprosto zgodi. In kar na koncu šteje je to, da imamo na poti življenja ob sebi človeka, s katerim smo srečni.V čast nam je, da smo lahko organizirale čisto pravo zaroko, kar je bilo presenečenje za večino prisotnih na projektu. Želele smo predstaviti popolnoma različni poroki dveh parov, ki oddajajo različno energijo, a med seboj čutijo neizmerno ljubezen.


Tekom projekta smo se zabavale in v sebi našle tudi tisti delček naše kreativnosti in iznajdljivosti, ki je do sedaj nismo poznale. Veseli nas, da smo z akademijo dobile veliko koristnega znanja, izkušenj in kar je najpomembneje, postale smo prave prijateljice.


Da je bil projekt tako čustven in za nas nepozaben, gre iskrena zahvala mentorici Blažki Ž. Kopač, ki nam je bila s svojimi nasveti, detajli in sladkimi skrivnostmi v veliko pomoč. Hvala tudi vsem sodelujočim podizvajalcem."

 

 

 

 

 

 

 

Hvala Tomaž Kos Weddings za čudovite fotografije in KA photography za prelep video!

 

 

 

Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo vsem partnerjem projekta:

 

Lokacija: Galerija okusov

Fotografija: Tomaž Kos Weddings

Videografija: KA pictures and films

Cvetje in dekoracija: Cvetličarnica

Ženska poročna obleka: Krinolina

Moška poročna obleka: Ona on

Poročni prstani: Zlatarstvo Lavrenčič

Glasba na poroki: Tea Nagode

Tiskovine: Ana Zibelnik

Makeup: Apolonija Koštomaj

Frizura: Frizerstvo Tea
Torta in sladice: Tomaž Tovornik
Motor: Veteranska avto moto zveza
Vrata in gugalnica: Mizarstvo Pečuh

Medijski partner: Zaobljuba.si

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Organizacija porok je čisto prava služba!

January 17, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags