Poročna zgodba na Gradu Negova

Si že slišala za grad Negova? Ne? Pri Mariboru zvij proti Gornji Radgoni in uživaj v vožnji po majcenih vasicah, ob prostranih travnikih in številnih gričih. Ko prideš na cilj, te bo navdušil impozanten grad s čudovitim vrtom.

Štiri študentke naše akademije, Maja Malavašič, Lucija Škvorc, Tanja Rojc in Kaja Kirm so sprejele izziv, da na gradu Negova ustvarijo zanimivo poročno zgodbo. Koncept dekoracije je temeljil na modernem minimalizmu, v zgodbo pa so vključile tudi kanček zgodovine. Čistina tiskovin na steklu z bakrenimi dodatki je prinesla zelo moderen pridih k cvetlični dekoraciji, katera je vsebovala razne geometrijske like. Odločile so za izvedbo civilnega obreda pred okroglim poročnim obokom, katerega so izdelale same.

Grajsko poroko si marsikdo predstavlja čisto drugače. Maja, Lucija, Tanja in Kaja so želele predstaviti svež pridih k tradiciji in menim, da jim je odlično uspelo.

Si tudi ti med tistimi, ki ob grajski poroki pomisli na rdeč žamet in masivno starinsko pohištvo? Potem se pusti presenetiti ob fotografijah in videu Katarine in Andreja.

Čudovita poročna prstana Zlatarnice 14k.

Vedno je potrebno imeti plan B za primer slabega vremena.

Dvorane gradu Negova so zelo prijetne in prostorne.

Čudovita poročna obleka poročnega salona Ena in edina iz Domžal.

Frizerski mojster Hairstudio Alen Krojsl je ukrotil ženinovo ter nevestino frizuro, za make-up neveste in svatinj pa je poskrbela vizažistka Maruša Hladnik.

Za poročni šopek in cvetje so poskrbeli pri Šopek.si.

Čudovita zasnova tiskovin na steklu, z dodanimi geometrijskimi elementi, je naredila piko na i. Oblikovalka Nina Kogovšek - Finimini dizajni jih je kombinirala z bakrenimi 3D napisi.

Navidezna poroka je bila dodelana tudi vsebinsko. Nevesto sta ženinu predala prava grof in grofica, manjkaj pa niti slavnostni sprejem gostov z grajskimi stražarji.