Šik vrtna poroka v Bistri

Sanjaš o poroki v čudovitem parku ali vrtu? Pod romantičnimi vrtnimi lučkami, ob jezercu? Potem ti moram zaupati, da si te sanje deliš z večino nevest.

Vrtne poroke so med slovenskimi nevestami najbolj zaželene. Seveda pa se stilsko lahko precej razlikujejo. Ni vsak stil primeren za vsako lokacijo, sem učila naše študentke na akademiji za organizacijo porok. Štiri bodoče organizatorke porok Laura Sever, Nastja Slaviček, Anita Krojz in Živa Ferk so v sklopu zaključnega izpita želele uprizoriti glamurozno vrtno poroko, zato smo za lokacijo skupaj izbrali čaroben park ob gradu Bistra.

Idejna zasnova njihove navidezne poroke je bila šik vrtna poročna zgodba, z vsemi elementi, ki pritičejo pravi. Na čudovitem vrtu so si zamislile drugačno in atraktivno postavitev poročnega obreda – v krogu oziroma v spirali.

K svečani belini so načrtovalke poroke dodale elemente marmorja, ki se je povezal s kuliso gradu v ozadju.

Nevesto je do ženina pospremil nežen in mili glas Klare Jazbec, za poročno slavje po obredu pa je poskrbel Bar Levček Catering.

Bodoče načrtovalke porok so z vsemi temi elementi želele predstaviti alternative klasičnim postavitvam poročnih obredov in slavij v naravi. Dodale so šik noto in pridih poročnih trendov. Mi mislimo, da jim je odlično uspelo, sploh če upoštevamo dejstvo, da so se z organizacijo poroke srečale prvič.

Ali kot pravijo same:

"Doživljanje zaključnega projekta je težko opisati le z nekaj besedami. Organizacija navidezne poroke nam je bila v izziv, v katerem smo kljub oviram uživale. Naučile smo se, da je lepa poroka produkt izjemne predanosti organizaciji, občasnega kodranja živcev in dobrega timskega dela ter neizogibnih zapletov v zadnjih urah projekta. V veliko pomoč so nam bila predana znanja in dragocene izkušnje predavateljev, ki smo jih spoznale na akademiji. Iskreno se zahvaljujemo mentorici Blažki Ž. Kopač, Lei Grom in vsem ostalim sodelujočim izvajalcem poročnih storitev."

Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo vsem partnerjem projekta:

Lokacija: Grad Bistra

Pogostitev: Bar Levček Catering

Fotografija: Boštjan Bračič Photography in DrumLife

Videografija: DrumLife Production

Cvetje in dekoracija: Cvetličarna Vrtnica, Urška Prah

Poročna torta in sladki kotiček: Emazing creations

Ženska poročna obleka: Sanjska obleka

Tiskovine: Poročna beležnica Makeup: Pia za Carpus Makeup Center Frizura: Katja Mahne Poročni prstani: Zlatarna Celje

Glasba na poroki: Klara Jazbec

Medijska podpora: Zaobljuba

Featured Posts