Gozdna poroka v Kranjski Gori

Ob koncu poletja se približujemo tudi koncu objav letošnjih poročnih inspiracij, ki so nastale kot zaključni projekti udeleženke naše akademije. Danes te povabim v deveto zgodbo po vrsti in verjemi, da je ne smeš zamuditi.

Bodoče poročne organizatorke Iva Svilenkovič, Katja Kuhar in Ana Pšenica so zastavile koncept gozdne, že skoraj vilinske poroke, katerega so toplo pozdravili v prenovljeni Vili Triglav, ki leži ob jezeru Jasna. V vili so tekom dopoldneva potekale priprave ženina in neveste, na čudoviti terasi s pogledom na jezero, ob bazenu ter na vrtu ob romantičnem ognju pa sta se mladoporočenca veselila po poročnem obredu.

Poročni obred je, kot se za gozdno poroko spodobi, potekal sredi neokrnjene narave, kjer so dekleta v sodelovanju s cvetličarno Rožca pripravile pravo malo pravljično deželo.

Številni romantični kotički ter drobni a prelepi detajli bi brez dvoma navdušili vsako zaljubljeno dušo, ki si želi intimne poroke v naravi.

Sanjski razgledi, pravljična prizorišča in vrhunska ekipa je sestavila zares brezčasno gozdno poročno inspiracijo. Seveda ni šlo brez zapletov in stresa. Organizacija takšne poročne zgodbe zahteva veliko truda in hkrati veliko sreče. Tega se zavedajo tudi dekleta, ki so svoje vtise strnile v te besede:

"Na dan, ko se je rojevala naša inspiracijska poročna zgodba naj bi "lilo kot iz škafa", kljub napovedi smo se pogumno odločili, da kljubujemo vremenu. In odločitev je bila še kako prava. Neverjetna energija, ki je vladala med čisto vsemi sodelujočimi je odgnala oblake in uspelo nam je ustvariti tako čudovito pravljico, da mi je še vedno toplo pri srcu. Nikoli ne bom pozabila truda, ki so ga sodelujoči vložili v to, da nam je uspelo ustvariti to neverjetno zgodbo. Ja, definitivno nam je ta dan zaznamoval letošnje leto."

Vabimo te, da uživaš v fotografijah Jane Šunderl in Simona Gašparoviča - JS Oblikovanje, obvezno pa si oglej tudi atraktiven poročni video, katerega sta z veliko pozornosti ustvarila Mateja in Dejan Berguš – Studio Boutique.

Za prelepe poročne tiskovine je poskrbela La Mina.

Vsaka nevesta je še popolnejša z unikatnim nakitom Olivia Rose, ki dopolni prav vsako poročno obleko. Spodnjo čudovito boho kreacijo najdeš v Sanjski obleki v Kamniku.

Vizažistka Maruša Hladnik obvlada.

Cvetličarna Rožca nas je navdušila z številnimi idejami in detajli, ki so se povezali v popolno celoto.

Da bi se z Eminimi sladicami sladkali tudi angelčki, že vemo.

Očitno bi se tudi gozdne vile. :)

Na Gorenjskem te postreže Ejga catering. In to v stilu!

Za sodelovanje in izvedbo vrhunskega projekta se zahvaljujemo vsem partnerjem:

Lokacija: Vila Triglav

Pogostitev: Vila Triglav in Ejga catering

Fotografija: JS Oblikovanje

Videografija: Studio Boutique

Cvetje in dekoracij: Cvetličarna Rožca

Poročna torta in sladki kotiček: Emazing creations

Makeup: Maruša za Carpus Makeup Center

Frizura: Lea Bratušek

Ženska poročna obleka: Sanjska obleka

Tiskovine: La Mina

Nakit: Olivia Rose

Poročna prstana: Zlatarna Celje

Darilca za svate (pobarvanke): Nina Štajner

Krožniki: Hana Karim

Penina: Jeruzalem Ormož

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Z VESELJEM TE OBVESTIMO O RAZPISIH IN NOVICAH:

za organizacijo porok in dogodkov​

Pot za Brdom 100

1000 Ljubljana

Tel: 041 837 939

E-mail: info@porocna-akademija.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon