Boho poroka v Vili Široko

Boho poroke so v trendu. No ja, vsaj v tujini. Potem, ko se je izpel vintage stil so popolnoma so osvojile najprej ameriški trg, nato pa še vse ostale. Tudi pri nas vse pogosteje diši po boho poročnemu stilu, vendar je slovenskim parom všeč v svoji najnežnejši obliki.

Štiri študentke naše akademije so boho stil vzele za svojega in si zadale cilj, da ga približajo slovenskim parom skozi boho poročno inspiracijo. Izbrale so si vrhunsko poročno lokacijo - prenovljeno Vilo Široko, za katero ne bi verjel, da stoji v Šoštanju.

Fantastičen objekt z velikim vrtom kar kliče k snovanju nepozabnih poročnih zgodb. Barbara, Nuška, Dajana in Tanja so izpostavile ključne elemente boho poročnega stila, odlično zasnovale barvno shemo in poskrbele za številne drobne detajle, ki so se povezali v popolno celoto. Njihovo idejo je podprla tudi cvetličarka Aleksandra Podbregar, ki je uslišala njihovim željam in ustvarile prelepe cvetlične dekoracije. Te pa je s poročnimi tiskovinami nadgradila Ana Črešnik - Poročna Beležnica.

Pika na i so bili ročno izdelani makrameji izpod spretnih prstov Lejle Žorž ter slasten sladki kotiček Lucije Murko Hajtnik.

Za čudovito postavitev poročnega obreda so poskrbeli: Kredenca s poročnimi stoli in mizo, Lejla Žorž z makrameji, Cvetličarnica z dekoracijo in Mizarstvo Hrovat, kjer so izdelali trikoten obok.

"Ne bodi kot drugi in prinesi mi rože", pravi nežna Ditka. Hvala, da smo lahko uživali v tvojem nežnem glasu.

Če želiš tako čudovite poročne fotografije, se obrneš na Mitja Resnik Photography. :)

In če te mika še premikajoča se slika, pokličeš studio Dinamik.

Vsem partnerjem projekta se najlepše zahvaljujemo za sodelovanje:

Lokacija: Vila Široko

Fotografija: Mitja Resnik Photography

Videografija: Dinamik.si

Cvetje in dekoracija: Cvetličarnica

Tiskovine: Poročna beležnica

Makrame: Lejla Žorž

Najem opreme: Kredenca

Poročni prstani: Zlatarstvo Kodre Poročna torta in sladki kotiček: Lucija Murko

Make-up: Marta za Carpus Make-up Frizura: Jasmina Kelner Glasba: Ditka Mušič Ženska poročna obleka: ModArt Moška poročna obleka: Kavalir Poročni obok: Mizarstvo Hrovat Jedilni pribor: Nadjina vabila Medijska podpora: Zaobljuba

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Z VESELJEM TE OBVESTIMO O RAZPISIH IN NOVICAH:

za organizacijo porok in dogodkov​

Pot za Brdom 100

1000 Ljubljana

Tel: 041 837 939

E-mail: info@porocna-akademija.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon