Boho poroka v Vili Široko

Boho poroke so v trendu. No ja, vsaj v tujini. Potem, ko se je izpel vintage stil so popolnoma so osvojile najprej ameriški trg, nato pa še vse ostale. Tudi pri nas vse pogosteje diši po boho poročnemu stilu, vendar je slovenskim parom všeč v svoji najnežnejši obliki.

Štiri študentke naše akademije so boho stil vzele za svojega in si zadale cilj, da ga približajo slovenskim parom skozi boho poročno inspiracijo. Izbrale so si vrhunsko poročno lokacijo - prenovljeno Vilo Široko, za katero ne bi verjel, da stoji v Šoštanju.

Fantastičen objekt z velikim vrtom kar kliče k snovanju nepozabnih poročnih zgodb. Barbara, Nuška, Dajana in Tanja so izpostavile ključne elemente boho poročnega stila, odlično zasnovale barvno shemo in poskrbele za številne drobne detajle, ki so se povezali v popolno celoto. Njihovo idejo je podprla tudi cvetličarka Aleksandra Podbregar, ki je uslišala njihovim željam in ustvarile prelepe cvetlične dekoracije. Te pa je s poročnimi tiskovinami nadgradila Ana Črešnik - Poročna Beležnica.

Pika na i so bili ročno izdelani makrameji izpod spretnih prstov Lejle Žorž ter slasten sladki kotiček Lucije Murko Hajtnik.

Za čudovito postavitev poročnega obreda so poskrbeli: Kredenca s poročnimi stoli in mizo, Lejla Žorž z makrameji, Cvetličarnica z dekoracijo in Mizarstvo Hrovat, kjer so izdelali trikoten obok.

"Ne bodi kot drugi in prinesi mi rože", pravi nežna Ditka. Hvala, da smo lahko uživali v tvojem nežnem glasu.