Zimska poročna inspiracija

Vsak letni čas ima svoj čar in le zakaj ga ne bi izkoristili za temo poroke? Poletne poroke poznamo že vsi, zimske so redkejše, a zaradi tega toliko bolj očarljive. Zato smo si letos na poročni akademiji zadali, da skozi zaključne projekte naših učenk predstavimo čarobnost zimskih porok.

Naše pridne in zagnane učenke so se tako lotile organizacije svojih zaključnih projektov - poročnih inspiracijskih zgodb, pri katerih so navdih poiskale v letnem času - zimi. In če pomisliš, kaj je prav stvar, katero imata skupnega poroka in zima? Bela barva. Osupljiva belina poročne obleke in nežna bela odeja zimske pokrajine sta si še kako naklonjeni. In ko dodaš še ščepec ustvarjalnosti in domišljije se začno dogajati čarovnije.

Vendar letos se je mati Narava odločila, da nam ponudi priložnost, da lepoto zimske narave poiščemo tudi brez bele odeje. Dve skupini naših učenk sta ta izziv sprejeli in nastali sta dve čudoviti zimski poročni inspiraciji. Prvo vam z veseljem predstavljamo danes.

Bodoče načrtovalke porok Andreja Koren, Karin Knez, Nastja Colnerič in Manca Križnar so si zamislile romantično intimno poroko v soju tisočih luči, prijetno druženje ob izvrstni kulinariki ter zimsko zabavo vrtno ob ognju. Njihove zamisli so podprli na čudoviti poročni lokaciji Tri lučke v Sremiču, ki nudi več stilsko dovršenih prostorov za izvedbo poročnih obredov in slavij.

Organizatorke so pripravile poročno zgodbo polno lepih in zabavnih malenkosti, ki so se zlile v popolno celoto. Mislile so res prav na vse, tudi na osebno zgodbo mladega para.

Za čudovito cvetje in dekoracijo je poskrbela Cvetličarna Omers iz Domžal. Z visečo dekoracijo smo želeli predstaviti velik poročni trend leta 2019.

Dekleta so poročno inspiracijo poimenovale »Comfy and Cosy wedding«, kar diši po toplini in udobju. Ženina in nevesto so odele v tople naravne pletenine Soven, svatje pa so prejeli zimsko obarvana darilca – volnene nogavice.

Sladice sladke mojstrice Yammy Tammy so že same po sebi videti slastne, atraktivna postavitev sladkega kotička pa doda še piko na i.

Poročne priprave neveste v družbi družic so vse bolj zaželene tudi med slovenskimi nevestami. Za njihov sijoč izgled sta poskrbeli izvrstni mojstrici; frizerka Maša Repovš MS HAIR in vizažistka Nina Vesenjak. Odele so se v haljice Evelina Apparel.

Pred poročnim obredom sta si ženin in nevesta izmenjala tako imenovan prvi pogled. Po pripravah in čustvenem pismu, ki sta si ga izmenjala, sta se prvič zagledal v vlogi ženina in neveste. Popolni poročni obleki sta izbrala v poročnem salonu Modart v Domžalah.

Kako prikupna ideja! Klobčič volne kot blazinica za poročna prstana je idealno povezal rdečo nit te poročne inspiracije in poudaril žlahten sijaj poročnih prstanov zlatarne Spekter.

Dekleta so brez dvoma dokazala, da tudi v notranjih prostorih lahko pripravimo sanjski poročni obred.

Za zabavno in romantično vzdušje je skrbela odlično razpoložena in uglašena Klapa Sidro.

Za osvežitev pred poročno večerjo je poskrbela kozmetika Afrodita.

Izvrstna kulinarika Treh lučk je poskrbela za razvajanje brbončic. Po večerji pa je sledila zimska vrtna zabava ob vročem ginu, čokoladi ter slastnih pregrehah.