Šik poročna zgodba v hotelu Intercontinental Ljubljana

Kakšna sreča, da smo si ljudje tako različni! Vedno znova občudujem udeleženke naše akademije, ko začno načrtovati svoj zaključni projekt. Vsakokrat ustvarimo vsaj pet različnih stilov poročnih zgodb in vsi so krasni. Tokrat te vabim k ogledu moderne poročne pravljice v Ljubljani!

 

 

Štiri nadebudne bodoče organizatorke, Urška D. Šavle, Mateja P. Pintar, Tina Žnebelj in Katja Gospeti so se odločile za moderno, urbano, glamurozno poročno inspiracijo v središču naše prestolnice.

 

In ko je govora o glamurozni poroki, je prvi pogoj za njeno izvedbo glamurozna poročna lokacija. Dekleta so svojo idejo predstavile Intercontinental hotelu v Ljubljani, kjer so nam z dobro voljo odprli vrata, da je nastala ta prelepa poročna zgodba. 

Par se je pred poroko razvajal v hotelskem wellnes centru, ki nudi osupljiv razgled na mesto.

 

 

 

 

Priprave sta nadaljevala vsak v svoji hotelski suiti, v družbi prič, družic in izkušenih poročnih fotografov  – Miloša in Nataše Horvat ter videografov Proteus films, katerim se zahvaljujemo, da danes lahko pozno februarski dan delimo s tabo. 

 

 

 

 

Naravno lepoto neveste Tine je z virtuozno natančnostjo poudarila vizažistka Martina Vrhovnik, za njeno frizuro pa so poskrbeli v frizerskem salonu Tanja Loborec. Lepotnega tretmaja sta bili deležni tudi njeni družici, ki sta nevesti pomagali pri oblačenju poročne obleke. Tina je svojo obleko našla v poročnem salonu Ena in edina v Domžalah. Mi smo mnenja, da je bila obleka s preprostim krojem in atraktivnim hrbtnim detajlom popolna izbira.

 

 

V sosednji sobi je bilo vzdušje mirnejše, ženin Nikola in njegova priča Mark sta se uredila v desetini časa, kot dekleta ter mirno pričakala na trenutek, ko so ju organizatorke povabile na teraso hotela. Tam sta se Tina in Nikola prvič zagledala kot nevesta in ženin.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Par se je nato odpravil na poročno fotografiranje po mestu, dekleta pa v tem času pripravile teraso hotela za poročni obred ob sončnem zahodu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V Ljubljani ne zmanjka lepih kotičkov za brezčasno poročno fotografijo.