Šik poročna zgodba v hotelu Intercontinental Ljubljana

Kakšna sreča, da smo si ljudje tako različni! Vedno znova občudujem udeleženke naše akademije, ko začno načrtovati svoj zaključni projekt. Vsakokrat ustvarimo vsaj pet različnih stilov poročnih zgodb in vsi so krasni. Tokrat te vabim k ogledu moderne poročne pravljice v Ljubljani!

Štiri nadebudne bodoče organizatorke, Urška D. Šavle, Mateja P. Pintar, Tina Žnebelj in Katja Gospeti so se odločile za moderno, urbano, glamurozno poročno inspiracijo v središču naše prestolnice.

In ko je govora o glamurozni poroki, je prvi pogoj za njeno izvedbo glamurozna poročna lokacija. Dekleta so svojo idejo predstavile Intercontinental hotelu v Ljubljani, kjer so nam z dobro voljo odprli vrata, da je nastala ta prelepa poročna zgodba.

Par se je pred poroko razvajal v hotelskem wellnes centru, ki nudi osupljiv razgled na mesto.

Priprave sta nadaljevala vsak v svoji hotelski suiti, v družbi prič, družic in izkušenih poročnih fotografov – Miloša in Nataše Horvat ter videografov Proteus films, katerim se zahvaljujemo, da danes lahko pozno februarski dan delimo s tabo.

Naravno lepoto neveste Tine je z virtuozno natančnostjo poudarila vizažistka Martina Vrhovnik, za njeno frizuro pa so poskrbeli v frizerskem salonu Tanja Loborec. Lepotnega tretmaja sta bili deležni tudi njeni družici, ki sta nevesti pomagali pri oblačenju poročne obleke. Tina je svojo obleko našla v poročnem salonu Ena in edina v Domžalah. Mi smo mnenja, da je bila obleka s preprostim krojem in atraktivnim hrbtnim detajlom popolna izbira.

V sosednji sobi je bilo vzdušje mirnejše, ženin Nikola in njegova priča Mark sta se uredila v desetini časa, kot dekleta ter mirno pričakala na trenutek, ko so ju organizatorke povabile na teraso hotela. Tam sta se Tina in Nikola prvič zagledala kot nevesta in ženin.

Par se je nato odpravil na poročno fotografiranje po mestu, dekleta pa v tem času pripravile teraso hotela za poročni obred ob sončnem zahodu.

V Ljubljani ne zmanjka lepih kotičkov za brezčasno poročno fotografijo.

Čudovit razgled s terase Intercontinental hotela se nam je zdel popolna lokacija za izvedbo poročnega obreda, čeprav konec februarja. Na srečo so bile temperature zelo prijazne, igra oblakov in sončnih žarkov pa spektakularna. Piko na i celotnemu vzdušju je dodala glasbena skupina Solution in odlična poročna torta iz Sladke jame.

Celotno dekoracijo te poročne zgodbe je zasnovala in izvedla ena od organizatork Tina Žnebelj. Preplet zlate in bele barve je poudaril glamurozni stil poroke ter lepo dopolnil čudovite poročne tiskovine, katere je izdelala Nina Kogovšek iz Finimini dizajni.

Poročna zabava se je nadaljevala v prostorni večnamenski dvorani hotela, katero pa je V.J. Rasta z video-maping vsebinami spremenil v pravi spektakel. Običajna dvorana je oživela in goste popeljala skozi spomine mladoporočencev, v naravo, v vesolje in pod tisoče zvezd. Sodobna tehnika z kančkom domišljije lahko popestri tudi poročna slavja.

Organizatorke poroke, ki so se prvič srečale s tovrstnim izzivom so ob koncu strnile svoje občutke v te besede:

»V našem zaključnem projektu smo se preizkusile kot organizatorke porok na prestižni lokaciji v hotelu Intercontinental Ljubljana, s tematiko unikatne Urbane zimske poroke.

Naloga nam je bila prelep izziv, poln dragocenih izkušenj, ki nam bojo koristile v prihodnosti. Skozi proces načrtovanja in organizacije nam je bila v močno oporo mentorica Blažka Kopač Županc, tako kot tudi skozi celotno akademijo, kjer je z nami podelila svoje dolgoletne izkušnje v pozitivni in sproščeni atmosferi. Poleg nje smo na akademiji spoznale kvalitetne slovenske ponudnike poročnih storitev, s katerimi se v prihodnosti zagotovo spet srečamo.

Trije meseci akademije so tako šli mimo veliko prehitro.

Hvaležne smo, da smo skozi čudovito izkušnjo lahko preizkusile kakšno je zakulisje načrtovanja porok in kolikšen pomen ima usklajevanje ter sodelovanje, da lahko tak pomemben dogodek praznovanja ljubezni poteka čim bolj popolno in brezskrbno za bodoča mladoporočenca. Celotna izkušnja nam je odprla vrata v nov svet in bi jo z veseljem takoj ponovile."

Katja, Mateja, Urška in Tina

Oglej si tudi fantastično video zgodbo, katero so ustvarili mladi nadarjeni videografi iz Proteus films:

Za sodelovanje se najlepše zahvaljujemo vsem partnerjem projekta:

Fotografije: Miloš & Nataša Horvat

Video: Proteus Film

Nevestina obleka in obleke družic: Poročni salon Ena in edina

Ženinova obleka: Morro

Make-up: T spot Martina Vrhovnik & Miša Murgelj

Frizura: Frizerski salon Tanja Loborec

Torta: Sladka jama

Prstani: Zlatarna Celje

Lokacija: Intercontinental Ljubljana

Tiskovine: Finimini dizajni

Cvetje: Tina Žnebelj

Glasba ob obredu: Solution

Video-maping: V.J.Rasta

Darilca: VSN sladice

Najem opreme: Mobil-Plac

Organizacija: Urška Domladis Šavle, Tina Žnebelj, Katja Gospeti in Mateja Pustovrh Pintar za Infinity akademija

Medijska podpora: Zaobljuba.si

Featured Posts