Poročna pravljica v Ledenem kraljestvu

February 4, 2020

Zima ima svoj čar. Sploh če načrtujete poroko, ki je drugačna, edinstvena, pravljična. S svojo belino in lesketom doda tisto čarobnost, ki je vroče poletje ne more pričarati. In lepoto takšne poročne kulise so zaznale štiri učenke naše poročne akademije, Tajda Fugina, Tina Sever, Špela Savšek in Lina Butko. Za zaključni projekt so pripravile nepozabno zimsko poročno pravljico v Ledenem kraljestvu v Mojstrani ter v hotelu Korona v Kranjski Gori. K sodelovanju so povabile trenutno najbolj iskano in zaželeno slovensko poročno fotografinjo Ano Gregorič, ki je sprejela izziv in spretno, z derezami na nogah, posnela te fantastične fotografije. 

 

Že v času priprav smo vedeli, da bo ta dan nepozaben...

 

Dekleta imamo rade tortice in drobne  ter lepe pozornosti, zato je naša nevesta Tanja presenetila svojo pričo s pomembnim vprašanjem, ki se je skrivalo pod tortico na krožniku. 

V hotelu Korona sta se zaročenca najprej sprostila v wellness centru, nato pa sta so sledile ločene priprave na vloge neveste in ženina. 

 

 

Tanja in Veronika v čudovitih haljicah Evelina Apparel. Za sijoč videz neveste in priče sta poskrbeli frizerka Katja Mahne in vizažistka Ana Katanec. 

 

Nevesta si je izbrala prelepo poročno obleko v poročnem salonu Ena in edina v Domžalah. Čudovit pa je tudi njen lasni okras Katina Jewlery. 

 Sledil je trenutek, ko sta se Tanja in Martin prvič zagledala kot nevesta in ženin...

...in skupaj odšla v ledeno kraljestvo.

 Ko te greje ljubezen, je mraz le beseda. V ledenem kraljestvu v Mojstrani si je ob prisotnosti prič par obljubil večno ljubezen, sledila je manjša pogostitev in pravljično poročno fotografiranje. 

 Organizatorke so poskrbele za številne lepe podrobnosti, ki so presenetile par in priči na vsakem koraku. 

Poročne tiskovine so delo Nine Kogovšek iz Finimini dizajni, cvetje pa cvetličarne Omers iz Domžal. 

Za sladke trenutke v stilu je s poročno tortico in pecivom poskrbela Lea Grom.

 Par si je izbral čudovita prstana Zlatarne Celje, katera so organizatke čudovito dekorirale v stilu celotne zgodbe.

 Prelep zimski poročni šopek Cvetličarne Omers je nevesto Tanjo spremenil v pravo zimsko kraljično.