Poročna pravljica v Ledenem kraljestvu


Zima ima svoj čar. Sploh če načrtujete poroko, ki je drugačna, edinstvena, pravljična. S svojo belino in lesketom doda tisto čarobnost, ki je vroče poletje ne more pričarati. In lepoto takšne poročne kulise so zaznale štiri učenke naše poročne akademije, Tajda Fugina, Tina Sever, Špela Savšek in Lina Butko. Za zaključni projekt so pripravile nepozabno zimsko poročno pravljico v Ledenem kraljestvu v Mojstrani ter v hotelu Korona v Kranjski Gori. K sodelovanju so povabile trenutno najbolj iskano in zaželeno slovensko poročno fotografinjo Ano Gregorič, ki je sprejela izziv in spretno, z derezami na nogah, posnela te fantastične fotografije.


Že v času priprav smo vedeli, da bo ta dan nepozaben...


Dekleta imamo rade tortice in drobne ter lepe pozornosti, zato je naša nevesta Tanja presenetila svojo pričo s pomembnim vprašanjem, ki se je skrivalo pod tortico na krožniku.

V hotelu Korona sta se zaročenca najprej sprostila v wellness centru, nato pa sta so sledile ločene priprave na vloge neveste in ženina.


Tanja in Veronika v čudovitih haljicah Evelina Apparel. Za sijoč videz neveste in priče sta poskrbeli frizerka Katja Mahne in vizažistka Ana Katanec.

Nevesta si je izbrala prelepo poročno obleko v poročnem salonu Ena in edina v Domžalah. Čudovit pa je tudi njen lasni okras Katina Jewlery.

Sledil je trenutek, ko sta se Tanja in Martin prvič zagledala kot nevesta in ženin...

...in skupaj odšla v ledeno kraljestvo.

Ko te greje ljubezen, je mraz le beseda. V ledenem kraljestvu v Mojstrani si je ob prisotnosti prič par obljubil večno ljubezen, sledila je manjša pogostitev in pravljično poročno fotografiranje.

Organizatorke so poskrbele za številne lepe podrobnosti, ki so presenetile par in priči na vsakem koraku.

Poročne tiskovine so delo Nine Kogovšek iz Finimini dizajni, cvetje pa cvetličarne Omers iz Domžal.

Za sladke trenutke v stilu je s poročno tortico in pecivom poskrbela Lea Grom.

Par si je izbral čudovita prstana Zlatarne Celje, katera so organizatke čudovito dekorirale v stilu celotne zgodbe.

Prelep zimski poročni šopek Cvetličarne Omers je nevesto Tanjo spremenil v pravo zimsko kraljično.

"Njena moč je veličina njene ljubezni."

Po obredu se je slavje nadaljevalo na toplem, v hotelu Korona v Kranjski Gori.

Verjetno se strinjaš, da so Lina, Špela, Tina in Tajda so sestavile popolno ekipo poročnih ponudnikov in da je ta poročna zgodba pravi navdih za vse pare, katere tako močno greje ljubezen, da jih tudi mraz ne gane.


Na naši akademiji spodbujamo kreativnost in mislim, da lahko rečem, da je tokrat celotna ekipa presegla vsa pričakovanja.


Spodbujamo pa tudi podjetnost, zato z velikim veseljem in ponosom lahko napišem, da so vse štiri dekleta v dvojicah že ustanovile svoji blagovni znamki.


Špela in Lina, ki bosta poročne zgodbe ustvarjali pod imenom Ustvari trenutek, sta svoje občutke ob prvem projektu strinle takole:

"Za nama je prvi uspešno izpeljan projekt organizacije. Bleščeč, leden in nepozabn je le nekaj pridevnikov, ki opisujejo naš projekt, o čemer pričajo tudi naše fotografije. Veseli sva, da sva se udeležili Infinity Akademije za orgnizatorje porok, kjer sva pridobili tako teoretično kot tudi praktično znanje organizacije dogodkov, da sedaj nadaljujeva skupno poslovno pot organizacije. Zimska poroka predstavlja z vidika organizacije poseben zalogaj, sploh v našem primeru, saj smo bile odvisne od nizkih temperatur in obstanka ledu. Zato smo še toliko bolj vesele, da nam je projekt uspelo izvesti kot smo si zadale in so nastale prečudovite fotografije. Zahvalile bi se tudi vsem sodelujočim ponudnikom, brez katerih dogodek ne bi imel podobe kot jo ima sedaj."


Tina in Tajda - TT events, dodajta:

"Na izvedbo našega projekta smo zaradi neustreznih vremenskih razmer morale počakati eno leto, ampak kot pravi slovenski rek: »Vse se zgodi z razlogom!« In res je tako. Kot skupini nam je uspelo ustvariti in prikazati pravo Zimsko pravljico.

Po končanem projektu, Tajda Fugina in Tina Sever, skupaj nadaljujeva svojo poslovno pot pod blagovno znamko TT Events.

Skozi projekt sva se ogromno naučili in pridobili veliko novih izkušenj, katere bova na svoji poti nadgrajevali in upava, da bova z njimi ustvarjali nasmehe in nepozabne zgodbe bodočih mladoporočencev in drugih praznovalcev.

Zahvaljujeva se najini mentorici Blažki Ž. Kopač, ki je s svojim znanjem, skozi celotno akademijo prenesla poslanstvo na naju, katero si prizadevava deliti tudi naprej."


Za izvedbo čudovitega projekta se iz srca zahvaljujemo vsem sodelujočim:


Fotografija: Ana Gregorič

Lokacija: Ledeno kraljestvo Mojstrana in hotel Korona Kranjska Gora

Cvetje: Cvetličarna Omers

Tiskovine: Finimini dizajni

Poročna obleka: Poročni salon Ena in edina

Haljice: Evelina Apparel

Frizura: Katja Mahne, Lasuljarna KSHF, Schwarzkopf Pro Slovenija

Make-up: Ana Katanec

Lasni nakit: Katina Jewlery

Poročna torta in pecivo: Lea Grom

Poročni prstani: Zlatarna Celje

Kresničke: Hamex pirotehnika


Organizatorke: TT events in Ustvari trenutek


Nevesta in Ženin: Tanja Gutnik in Martin Paldauf

Priči: Veronika Anne Gruden in Gašper Selakovič


Featured Posts