Intimna poroka Sonje in Miha na Primorskem

 

 Sonja in Miha živita za ljubezen. Vsak dan sta bolj zaljubljena, bolj očarana drug nad drugim, bolj hvaležna ker sta se našla; in to si želita pokazati in izpovedati vedno znova in znova. Zato smo v sklopu naše akademije zanju pričarali obnovitev poročnih zaobljub, katere sta si lahko zaradi izrednih razmer epidemije izrekla le na matičnem uradu.

 

 

Tri udeleženke Infinity akademije za organizatorje porok Ana Jenko, Ema Novak in Karmen Plahuta so sprejele izziv, da v najbolj negotovih časih načrtujejo sanjski poročni dan za Sonjo in Miho. Poročni dan, ki sta si ga izbrala, je žal padel pod stroge ukrepe splošne karantene in tako sta lahko na tisti dan le "podpisala" poročno listnino na matičnem uradu. Brez poročnih oblek, cvetja in dekoracije, ki poudari veličino takšnega dogodka. Zato smo jima takoj po koncu karanetene želeli pričarati popoln poročni dan, z osebnim, simboličnim obredom, kjer sta si znova izpovedala svojo ljubezen ter s posebnim presenečenjem, katerega zares nista pričakovala. 

 

 Dan se je začel s pripravami v prelepi vili Xaxat v Ospu. Na njihovem čarobnem vrtu smo načrtovali tudi poročni obred.

 

 Čudovite tiskovine je ena od organizatork sama, Karmen Plahuta - Karmen Weddings. 

 Nevesta Sonja si je v poročnem salonu Memento izbrala dve poročni čudoviti obleki, eno za obred in drugo pa za romantično večerjo na jadnici.

 

 Dih jemajoče cvetlične dekoracije in nevestin šopek je ustvarila Tina Žnebelj - Aurelie Weddings. Za svež in slavnosten videz neveste pa sta poskrbeli make-up artistka Neli Paspalj in frizerka Tatjana Košanc.

 

 Tina (Aurelie weddings) je naša bivša učenka, ki je zelo uspešno stopila na pot organizacije in stilske zasnove porok. S prekrasno dekoracijo poročnega obreda nas je pustila preprosto brez besed. Kot že mnogokrat prej. 

 

 Sonja in Miha sta se pod poročnim obokom našla ob angelskem glasu vokalistke Neže Kirn. 

 Za Sonjo in Miho smo pripravili personaliziran simbolični obred, ki je odražal njuno ljubezen, značaj in odnos ter združil drobne, a nepozabne skupne trenutke.

 Ljubezen je res sladka. Še toliko bolj, če te ob penini čaka lepo presenečenje - pregrešne dobrote, ki jih je pripravila udeleženka letošnjega Masterchef tekmovanja, Jerneja Trofenik Dimnik - Cukrpekarca.