Afriška poroka na Solinah

Kako v Sloveniji pričarati pravo Kenijsko poroko? Kje najti pokrajino, ki spominja na afriške planjave? Kakšno cvetje, obleko, prstane, dekoracijo izbrati, kako izpeljati poročni obred in predvsem,  kako združiti dve popolnoma različni kulturi v imenu ljubezni?

 

To vprašanje sta si zastavili udeleženski naše poročne akademije, Patricija Švigelj in Laura Kurelič Švarc. Izziv je postal tako zanimiv, da sta si ga izbrali za zaključni projekt, s katerim sta v prakso prenesli vso teorijo, ki smo jima jo predali številni predavatelji našega izobraževalnega programa. 

 

Spoznali sta Georginah. Prelepo mlado damo Kenijskega rodu, ki jo je v Slovenijo prinesla športna kariera. Z veseljem je pristopila k sodelovanju pri inspiracijski poročni zgodbi, v barvah ter okusih njej domače Kenije. Poleg odlične športice je Georginah tudi profesionalna vizažistka, zato je za svoj videz v vlogi neveste poskrbela kar sama. 

 

 Kljub afriškim koreninam si je Georginah izbrala tradicionalno belo poročno obleko. Zaljubila se je model nove kolekcije poročnega salona White couture iz Ljubljane, kjer so nam obleko prijazno izposodili. 

 

 Pridih afriške kulture je vnesla Georginina druga obleka.

 

 

 Popolna je, kajne?

 

 

 Lauro in Patricijo je najbolj prepričala naravna lokacija čudovitega spa centra Lepa Vida na Sečoveljskih solinah, zato sta se odločili, da poročno inspiracijo naredita kar pri njih. 

  

 Spoznaj Miloša. 

 Miloš je Ljubljančan, bivši nogometaš in nadvse simpatičen mlad moški.

  

 

Kot se za eksotične poroke spodobi smo jima izbrali tudi unikatna in rahlo eksotična poročna prstana Mokosh jewels. 

Za tiskovine v stilu je poskrbela Nina Kogovšek iz Finimini dizajni, poročni šopek in ženinov naprsni šopek pa je oblikovala Tina Lesar - V cvetju. 

 

Na dan svoje navidezne poroke je Miloš spoznal svojo navidezno nevesto, ob kateri je bilo težko ostati ravnodušen. ;) 

 

 

 

 

 

 Še kdo vidi iskrice? ;)