Romantična zaroka Maje in Luke

Slovenska vrhunska atletinja Maja Mihalinec je rekla DA svojemu Luki.

Zaroka je dejanje ljubezni. Ljubezni moškega do ženske. Simbolizira predanost, ljubezen, spoštovanje ter najpomembnejšo odločitev komu podariti svoje srce in celo življenje. Je tisti trenutek, ko ženska jasno (iz)ve, da je ljubljena do neba.

Zaroke so lahko spontane, sredi domače kuhinje, na sprehodu ali v najljubši restavraciji. Lahko pa so skrbno načrtovane, kar poudari romantiko tega trenutka in dogodek naredi popolnoma nepozaben. In čisto nič ni narobe s tem, če si bodoči zaročenec omisli malce pomoči pri snovanju tega pomembnega dogodka.

Zato so se tri udeleženke Infinity akademije za organizatorje porok, Tara Milikić, Liza Urbančič in Anja Nose, odločile, da za zaključni projekt organizirajo romantično zaroko. K sodelovanju so povabile Majo Mihalinec in Luko Zidarja, ki sta v letošnjem letu načrtovala tudi svoj poročni dan.

Veliko parov se danes odloča za romatično fotografiranje, zato je le-to lahko zelo dober razlog ali izgovor, da pripravite zaroko presenečenja.

Najboljši naslov za unikatne romantične fotografije je vsekakor izvrstna fotografinja Jana Šnuderl.

_C4A7800

Po fotografiranju ob sončnem zahodu je sledila romatična večerja v čudovitem vrtu, katerega so primerno okrasile Tara, Liza in Anja.

Maja je blestela v glamurozni obleki iz poročnega salona Sanjska obleka.

In trenutek presenečenja.....

Čudovit zaročni prstan so izdelali v Zlatarni Sterle.

Maja in Luka sta ta zaročni večer okronala s poroko že kar čez 8 dni. Iz vsega srca jima čestitamo in jima želimo veliko ljubezni in romantičnih trenutkov.

Čestitke pa gredo tudi trem mladim bodočim organizatorkam, Lizi Urbančič, Anji Nose in Tari Milikić, ki so s tem dogodkom uspešno zaključile naš izobraževalni program.

Ali skozi besede Tare in Lize:

Tara:

Iz poročne akademije sem poleg vsega pridobljenega znanja, odnesla predvsem suverenost in iznajdljivost, kar je pri tej vrsti dela izredno pomembno. Blažki pa bi se rada iskreno zahvalila za vso predano znanje in trud, ki ga je vložila v to akademijo. Priporočam!

Liza:

Organizacija zaroke je bila res nepozabna in čudovita izkušnja. Številni izzivi, ki so se nam pojavljali na poti, so nas le utrdili, končni dogodek pa je dokazal, česa smo zmožne. Najlepša hvala našemu, sedaj že poročenemu paru, Maji in Luku – čudovita sta in vso srečo vama želim na vajini poti! Zaroka je bila magična in polna navdihujoče energije, za kar se lahko zahvalimo vsem našim soustvarjalcem, saj brez njih projekta ne bi mogle izpeljati. Vpis na Infinity Events akademijo je bila fantastična izkušnja in ena izmed najboljših odločitev v mojem življenju. Blažka hvala ti, ker si mi v vsem tem času na akademiji pokazala, da so sanje tiste, ki jih moramo uresničevati in ker se mi pomagala, da sem našla samo sebe in stvar v kateri uživam bolj kot v sladkanju s katerokoli poročno torto. :)

Iskrena hvala celotni ekipi soustvarjalcev te ljubezenske zgodbe:

Organizacija: Liza Urbančič, Tara Milikić, Anja Nose za Infinity akademijo, mentorica Blažka Kopač Županc

Fotografije: Jana Šnuderl, www.porocnefotografije.si

Obleka: Sanjska obleka

Make up: Neja Inge

Frizura: Kaja za Bellevuesallon

Prstan: Zlatarna Sterle

Zaročenca: Maja Mihalinec in Luka Zidar

Featured Posts