Glamurozna poročna zgodba v Kamnolomu Lipica

Ljubezen je ljubezen. Ne pozna barv, oblik, spola. Pa vendar v njenem imenu nastanejo najbolj barvite, sijoče in navdihujoče zgodbe. Tale je prav takšna. Navdihujoča in sijoča. Dopusti, da se te dotakne.

Vsega je enkrat konec, pravijo. Verjameš? Jaz ne. Ljubezen je pač večna. Prebiva med nami in skrbi, da se svet vrti. Iz ljubezni je nastala tudi ta glamurozna poročna zgodba sredi robustnega okolja v Kamnolomu Lipica. Le kdo bi izbral takšno lokacijo? Štiri mlade organizatorke porok, ki so želele v zaključnem dejanju naše akademije pokazati vso kreativnost in ljubezen do našega poklica.Leto 2020 je prišlo h koncu in ne morem si zamisliti popolnejšega zaključka. Urša Pustavrh, Nika Zupančič, Andreja Glavica in Ana Benko so nas vse osupnile z idejo, zasnovo in izvedbo tega nepozabnega dne, ki žari skozi fotografije poročne fotografinje Ane Gregorič.

Uršo, Niko, Andrejo in Ano so očarale visoke marmorne stene Lipiškega kamnoloma. Organizacija zaključnega projekta na naši akademiji že tako ni ravno mačji kašelj, vendar zakaj si ne otežiti stvari, če lahko, kajne? :) Že sama lokacija je bila velik izziv in je zahtevala ogromno organizacijskih spretnosti, poleg tega pa so dekleta poskrbele za zelo pester in edinstven poročni program. Ponavadi "behind the scenes" fotografije ostanejo za nas, tokrat pa jih v slavo in čast naših organizatork želim deliti s tabo. :)

Za vsakim našim projektom stoji ogromna ekipa vrhunskih slovenskih ponudnikov poročnih storitev, katerim se iz srca zahvaljujemo za obilico dobre volje, kreativnosti in ljubezni do dela. In včasih jim res ne olajšamo dela z norimi idejami, kot je poroka v kamnolomu.

A za profesionalce ni težkih razmer. Tudi sredi kamnoloma lahko postavimo frizerski salon. Vsega hudega vajeni frizerka Katja Mahne in vizažistka Anja Skok sta uživali v urejanju dveh zaljubljenih lepotic, katerima je bil ta dan namenjen. Pika na i pa so bile čudovite poročne oz. slavnostne kreacije iz poročnega salona Sanjska obleka.

Tina Žnebelj je naša bivša učenka, zdaj pa uspešna in noro kreativna poročna organizatorka in floristka, ki deluje pod imenom Aurelie weddings. Njene cvetlične instalacije so nas pustile odprtih ust.

Fantastične moderne poročne tiskovine je oblikovala ena izmed organizatork, Andreja Glavica.

Dobro zastavljeno barvno kombinacijo in stilsko kompozicijo sta dopolnila unikatna poročna prstana Zmay jewelry.

Alena.

Saša.

Dve nežni duši, ki ju združuje ljubezen.

Brez glasbe na porokah ne gre. Tudi, če je v kamnolomu. Za prijetno vzdušje sta poskrbela Mario Giržin in Žiga Jan.Z nebeško dobrimi sladicami in kreativno idejo poročne torte v stilu poroke nas je ponovno navdušila Sweet art by Špela.

V kamnolomu se tudi kuha. Za nas je kuhal bivši Masterchef tekmovalec, Maj Janežič. Moramo priznati, da sploh ne kuha dobro... ampak naravnost vrhunsko!

Majeve slastne kreacije so uokvirili unikatni krožniki znamke Matic Benet Ceramics.

Za konec še presenečenje: artistični nastop zasedbe ArbadakarbA - ZUM Kreativa je dobro ogrel hladen septembrski večer in poskrbel za popolno zaključno kuliso.

Fantastične fotografije Ane Gregorič pa je dopolnil še poročni videograf Miloš Miloševič. Doživi zgodbo še skozi premikajočo sliko.

Ta inspiracijska zgodba je sad kreativne ideje in skrbno začrtanega plana, izjemne organizacije, učinkovite koordinacije, vrhunske ekipe in štirih src, ki gorijo v ljubezni do organizacije porok.

Ne verjameš? Naj ti povedo same:


Urša Pustavrh:

Obisk akademije je bila res ena izmed najboljših odločitev. S tem sem spoznala, kaj resnično rada počnem in kaj me izpopolnjuje. Blažka nam ne preda le ogromne količine skrbno pridobljenega znanja in izkušenj, ampak tudi neverjetno veliko podpore na začetku. Začetki so vedno težki in hvaležna sem za pomoč nje in pomoč Infinity družine, ki jo gradimo skupaj s preostalimi organizatorkami. Šele ko začutiš in vidiš, kaj je delo organizatorja, veš, kako popolno in izpopolnjujoče delo je to.


Nika Zupančič:

Ob vpisu na akademijo nisem bila prepričana, kaj me čaka in kaj lahko pričakujem. Vedela sem samo, da je to moja dolgoletna želja in da to moram narediti. To, da sem se vpisala, je bila ena boljših odločitev in čudovita izkušnja. Naučila sem se ogromno in prav na vsako predavanje sem prišla z veseljem in polna radovednosti. Na koncu nas je čakal še projekt. Pri uresničevanju naše ideje smo naletele na veliko problemov, ki pa so nam samo dali potrditev, da smo pripravljene na pot, ki nas čaka. Blažka ne samo da je čudovita oseba, ampak nam stoji ob strani, daje vso podporo, ki jo potrebuješ, za kar sem ji iz srca hvaležna. Komaj čakam, da vidim, kaj bomo skupaj z Infinity družino ustvarile in kaj me na tej poti še čaka.


Ana Benko:

Hvaležnost je širjenje srca v prostor. Popotovanje na Infinity akademiji je bilo nekaj čudovitega. Predavatelji so nam dali nova znanja, z nami delili izkušnje in zgodbe. Seveda pa je bila na naši poti z nami z ramo ob rami tudi naša predavateljica in prijateljica Blažka. Projekt je bil del nas in pokazale smo, da znamo in zmoremo. Vemo, da začetki niso lahki, vendar skupaj smo premagale vse. Spoznala sem, kaj si želim v življenju in komaj čakam, da vidim, kaj bo prinesel čas.


Zgodbo je z Ano, Niko, Uršo in Andrejo ustvarila ekipa vrhunskih izvajalcev, katerim se iz srca zahvaljujemo za sodelovanje!


Organizatorke: Ana Benko, Andreja Glavica, Nika Zupančič, Urša Pustavrh za Infinity Akademija za organizatorje porok in dogodkov

Fotografija: Ana Gregorič

Cvetje: Aurélie Weddings & Events

Video: Milos Miloševič

Make up: Anja Skok

Frizura: Katja Mahne

Oprema: Hiša vizij

Tiskovine: Andreja Glavica

Torta in sladki kotiček: Sweet Art by Špela

Obleke: Sanjska Obleka

Nevesti: Alena Milkovič, Saša Črtalič

Lokacija: Kamnolom Lipica

Hrana in gin tonik: Maj Janežič

Krožniki: Matic Benet Ceramics

Glasba: Mario Hiržin in Žiga Jan

Baloni: ArbadakarbA PARTY SHOP

Ognjena zaobljuba: Animacije in dogodki ArbadakarbA - ZUM Kreativa

Prstani: Zmay Jewelry

Motor: Gorazd Kosic v sodelovanju s Harley-Davidson Ljubljana

Featured Posts