Valentinova poroka v Hotelu Rozka na Krvavcu

Si vedel-a, da se pozimi poročijo samo najbolj zaljubljeni pari? Ko pri -10 stopinj celzija stojiš sredi pravljične ledene dežele samo v poročni obleki, je le prava ljubezen tista, ki te ogreje. To je to. Za vedno.Zimske poroke so res nekaj posebnega. Prava paleta nasprotij. Pokrajina je tiha, hladna, dih jemajoče lepa. Vzdušje pa vedno veselo. Sijoče neveste imajo od mraza zadela lička in v poročni opravi spominjajo na snežne kraljice iz pravljic. Poročni šopek vnese pričakovanje pomladi v zimsko idilo. In namesto hladnih osvežilnih pijač se svatje grejejo ob kuhanem vinu, punču in domačih likerjih.


Zato ni čudno, da so si tri udeleženke naše akademije, Tjaša Režek, Maša Mlinšek in Teja Ravnikar, za zaključni projekt izbrale prav zimsko poročno pravljico. In to na Valentinovo!


Za nevestin brezhiben videz je poskrbela izskušena vizažistka Eva Assani.

Tiskovine v zasnovanem stilu poroke je oblikovala OblikovAna.

Nina in Andraž brez dvoma premoreta ognjeno moč ljubezni. Pogumno sta sprejela izziv treh bodočih načrtovalk porok in na enega izmed najbolj hladnih dni letošnjega leta preverila, kako se počutita v vlogi neveste in ženina. Dobro jima je šlo!

Poroka je potekala v Hotelu Rozka na Krvavcu, kjer so znani po toplem gostoljubju ter veličastnemu razgledu.

Poročni šopek izpod kreativnih rok Tine Žnebelj je edini izstopal iz beline zimske idile.

Nina in Andraž sta blestela v poročnih oblekah Moments by Hisha in Morro Sartoriale.

"The spark of Love melts us to fuse into each other. Suddenly two becomes one. Two rivers merge into the ocean of Love. And then what remains is no You or Me but Love which is all. - Vismmai

Čudovita poročna prstana sta nastala v zlatarni Zmay jewelry.

Tudi pozimi se prileže gin z Lapopsi lučko.

Sladki kotiček in slastno poročno torto je v stilu poroke skreirala slaščičarna Aurora.

Čudovite fotografije izvrstne poročne fotografinje Katje Jemec so najbolj zgovoren prikaz tega, kako sproščen, nežen, romantičen in zabaven dan smo preživali z Nino in Andražem. Besede so odveč. Govori njuna ljubezen in kopica čudovitih detajlov, katere so v popolno celoto sestavile Tjaša, Maša in Teja.


Nekaj besed pa želita deliti s tabo tudi dve načrtovalki te poroke:


Maša:

''Izredno zabaven dan, s soncem obsijan'', bi v eni povedi opisala lepo soboto kot spomin na naš projekt. Kljub predhodnim težavam in večkrat prestavljenemu projektu, je vse skupaj izpadlo več kot odlično. Tako Tjaša, Teja in jaz smo se dela lotile z veliko vnemo in polne elana, čemur nas je dodatno spodbujal res krasen sonček in sproščeno vzdušje v Hotelu Rozka. Ves dan smo imele splaniran in dodelan, upale smo samo na čim ugodnejši veter in lep sončni zahod. Kljub občasnim igram močnega vetra in res hladnim temperaturam, samo projekt speljale kot smo si zamislile, saj smo imele ob sebi krasno ekipo, ki je bila na polno pripravljena, sproščena in složna. Hvala paru Nini in Andražu ter fotografinji Katji, ki so občutili največji mraz, a kljub temu vztrajali do konca. Hvala Manci in Gorazdu iz Hotela Rozka za vso pomoč in prilagodljivost in pa seveda vsem ostalim ponudnikom in sodelujočim, ki so pripomogli k temu, da smo projekt speljale po načrtih.

Kot mladi organizatorki, ki na to pot stopam na novo mi složnost, sproščenost in pozitiva celotne ekipe ter končni rezultat, ki ga vidite daje samo potrditev, da sem sprejela pravilno odločitev, ko sem se podala na pot poročne organizacije in s tem upam, da bom v prihodnosti imela možnost oddelati čim več porok in drugih osebnih dogodkov, ki bodo pustili tako lepe spomine in občutke kot ta sobotni projekt na Krvavcu." - Anamarija Maša - AMM I all magic moments


Tjaša:

"Na Akademiji sem pridobila ogromno koristnega znanja, ki ga bom z veseljem uporabljala v prihodnosti pri organizaciji poročnih dogodkov. Še pomembnejša “stvar”, ki sem jo pridobila pa je družba čudovitih žensk, ki si vse želijo ustvarjati različne čarobne dogodke. In ravno to slednje je bil razlog, da je bila naša inspiracijska poroka točno to - inspiracija <3. Z Mašo in Tejo smo se po celem letu načrtovanja in spreminjanja idej zaradi trenutnih razmer odločile, da sledimo naši prvotni ideji zimske pravljice. Letos smo namreč dočakale tudi sneg, ogromno snega. In res sem vesela, da smo za naš zaključni projekt uspele sestaviti ekipco srčnih oseb, ki so bili pripravljeni zmrzovati z nami, in ki so vsak s svojim delom in znanjem pripomogli k temu, da je naš projekt uspel. Da se lahko usedemo, poskrolamo čez slike in rečemo samo: wau!

Hvala vsem in res se že veselim nadaljnjih sodelovanj <3."

Več o meni in mojem delu, vključno s tem projektom, pa boste lahko spremljali na mojem IG profilu: pomp_dogodki.


Vsem sodelujočim se srčno zahvaljujemo za sodelovanje!


Zaključni projekt Infinity Events & Akademijo

Organizatorke: Anamarija Maša Mlinšek (FB, IG), Teja Ravnikar (FB, IG), Tjaša Režek (FB, IG)

Lokacija: Hotel Rozka (FB, IG)

Par: Nina Štefe (FB, IG) in Andraž Šrekl (FB, IG)

Fotografinja: Katja Jemec (FB, IG)

Cvetličarna: Aurelie weddings & events (FB, IG)

Tiskovine: OblikovAna (FB, IG)

Obleki - nevesta: Moments by hisha (FB, IG)

Obleka - ženin: Morro Sartoriale (FB, IG)

Make up: Eva Assani (FB, IG)

Poročni prstani: Zmayjewelry (FB, IG)

Nakit in dodatki: Olivia Rose designs (FB, IG)

Torta in slaščice: Aurora slaščičarstvo (FB, IG)

Dodatki: Fioreti decor (FB, IG), Karin&Klara Events (IG)

Napis na tabli: Monika Svetlin (FB, IG)

Sladoledne lučke: LaPopsi (FB, IG)

Featured Posts